Evenimentul Zilei > Actualitate > Nicușor Dan, de râsul internauților: „Când el apare în halul ăsta, cum să arate Bucureștiul pe care îl conduce?!”
Nicușor Dan, de râsul internauților: „Când el apare în halul ăsta, cum să arate Bucureștiul pe care îl conduce?!”

Nicușor Dan, de râsul internauților: „Când el apare în halul ăsta, cum să arate Bucureștiul pe care îl conduce?!”

O fotografie în care este surprins primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut deliciul internauților. Edilul se află undeva pe litoral, într-o ținută care a fost aprig comentată. Și cu o imagine face cât 1.000 de cuvinte...

Bucureștenii chiar nu au apreciat faptul că primarul și-a luat, pe furiș, concediu, chiar atunci când orașul este invadat de șobolani, țânțari, căpușe, asfixiat de gunoaie, cu dese pene de curent și în multe zone fără apă caldă. Totul pe fondul ba a caniculei, ba a furtunilor, ba a managementului defectuos.

Dar asta nu a fost nimic pe lângă comentariile în privința ținutei afișate de edil, pe plajă. În pantaloni scurţi, cămașă cu mânecă lungă, peste un tricou ușor mototolit și un look total neîngrijit. O barbă neglijentă și un par vâlvoi, care nu mai necesită nici un comentariu, fiind deja marcă înregistrată.

„Când el apare în halul ăsta, cum să arate Bucureștiul pe care îl conduce?!”, se arată într-un comentariu pe o rețea de socializare.

„Vă rugăm să ne ajutați! Acest băiat a dispărut de acasă acum două zile. Nici la locul de muncă nu a mai ajuns. Se pare că a fost răpit și dus pe litoral pentru că nu a dat apă caldă. Dacă aveți orice informație în legătură cu el, vă rugăm să sunați la 112”, a mai scris un hâtru.

Iar comentariile, foarte numeroase, sunt departe de a-i face cinste sau plăcere edilului șef. „Așa primar, așa oraș!”, a fost concluzia generală.

Primarul și-a delegat atribuțiile, dar muncește și de pe litoral

Nicușor Dan este în concediu. Numai că el a intervenit în ședință și a suplimentat ordinea de zi, cu toate că, fiind liber are atribuțiile delegate. Chiar de el. Se pare că acest mic „amănunt” nu a contat pentru edil.

Pe 30 iulie Nicuşor Dan şi-a delegat atribuţiile către administratorul public Diana Pungă, pentru perioada 2 – 20 august, „în domeniile: resurse umane, investiţii, achiziţii, cultură, ordine publică, eproiecte cu finanţare externă, precum şi coordonarea activității de resurse umane a Administraţiei Străzilor Bucureşti”.

În şedinţa CGMB de luni edilul a intrat în direct prin Skype, să se știe cine e stăpânul.

2. -imagine fara descriere- (nicusor_dan_concediu_dovada_81667200.jpg)

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: