Evenimentul Zilei > Social > Criminalul PSIHOPAT care și-a aruncat bunica de la balcon, internat la PSIHIATRIE. Avea sau NU discernământ?
Criminalul PSIHOPAT care și-a aruncat bunica de la balcon, internat la PSIHIATRIE. Avea sau NU discernământ?

Criminalul PSIHOPAT care și-a aruncat bunica de la balcon, internat la PSIHIATRIE. Avea sau NU discernământ?

Ionuț Andrei Hedeșiu, tânărul de 23 de ani care și-a ucis bunica într-un mod crunt, aruncând-o de la etajul 10 al imobilului în care locuia va fi internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei. Acesta este urmărit pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Hedeșiu și-a aruncat, fără milă, bunica de la etajul 10, apoi și-a snopit în bătaie bunicul de 80 de ani. Mama tânărului de 23 de ani susţinea că acesta este bolnav psihic şi suferă de schizofrenie paranoidă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Nicolae Moldovan, a declarat, luni, că tânărul fusese internat, anterior, în mai multe unităţi medicale.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au reţinut că în data de 16 martie pe str. Mehedinţi din Cluj-Napoca suspectul Ionuţ Andrei H. l-a agresat fizic pe bunic, apoi a aruncat-o pe bunică de la etajul de la etajul 10 al blocului, intervenind decesul acesteia. S-a dispus începerea urmăririi penale in rem şi efectuarea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor, făptuitorul, nepotul, devenind suspect. Raportat la faptul că acesta a fost internat, anterior, în unităţi medicale, a fost internat provizoriu la Clinica de Psihiatrie, fiind în curs de avizare procedura pentru efectuarea unei expertize psihiatrice pentru a se constata dacă a săvârşit sau nu fapta cu discernământ”, a spus Moldovan, potrivit Mediafax.

Sursă foto: dejeanul.ro