Evenimentul Zilei > Politica > Năstase, după ce Juncker l-a pupat pe frunte pe Băsescu: „Îi iubește pe chelioși”
Năstase, după ce Juncker l-a pupat pe frunte pe Băsescu: „Îi iubește pe chelioși”

Năstase, după ce Juncker l-a pupat pe frunte pe Băsescu: „Îi iubește pe chelioși”

Foştii premieri Adrian Năstase, Victor Ciorbea şi Victor Ponta şi fostul preşedinte Traian Băsescu au asistat la discursul preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, în plenul reunit al Parlamentului.

La intrarea în sala de plen, Juncker i-a îmbrăţişat pe Victor Ciorbea şi Adrian Năstase, iar pe Traian Băsescu l-a şi pupat pe frunte. Ulterior, Adrian Năstase, care a stat alături de Băsescu în timpul ședinței și l-a ajutat chiar să-și desfacă sticla cu apă, a povestit cum a trăit momentul la Antena 3: 

”A fost surprins. Și eu am fost surprins că am fost așezați unul lângă altul pentru că președinții Emil Constantinescu și Ion Iliescu nu au putut veni. Am încercat să ne comportăm civilizat la un eveniment care nu era pentru noi și frustrările noastre. Nu e primul personaj pe care îl pupă pe frunte. El îi iubește pe chelioși. Are o simpatie. Și soția mea mi-a spus că mă admiră pentru că am putut să stau lângă Traian Băsescu, azi. Eram acolo ca să arăt că istoria României a fost marcată și de lucruri. Nu am nimic de ascuns. Am comentat unele dintre lucrurile pe care le-a spus Juncker, despre viitorul Europei, despre afirmațiile unora dintre cei care au vorbit după Juncker. A fost o conversație uzuală, nu am făcut discuții de tip uzual. La expresia "suntem în viață", aș fi putut comenta că unul dintre noi ar fi putut să nu mai fie în viață. Nu i-am spus, dar cred că știe și el. El, în momentele acelea, a avut niște comentarii pe care nu vreau să le calific”, a spus Adrian Năstase la Antena 3.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: