Evenimentul Zilei > Social > Mugur Mihăescu cere excluderi din USR PLUS: „Numai Ceaușescu a mai făcut așa ceva cu mine”
Mugur Mihăescu cere excluderi din USR PLUS: „Numai Ceaușescu a mai făcut așa ceva cu mine”

Mugur Mihăescu cere excluderi din USR PLUS: „Numai Ceaușescu a mai făcut așa ceva cu mine”

Scandalul programului de Revelion difuzat de TVR continuă. Mugur Mihăescu a lansat un nou atac deosebit de dur la adresa deputatului USR PLUS Iulian Bulai, șeful Comisiei de Cultură din Camera Deputaților.

„Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna, să-l demită din partid pe acest individ, pentru că nu are ce căuta un individ cu apucături naziste într-un partid progresist.

Dacă și dumneavoastră domnilor președinți ai acestui partid îl apărați pe acest individ, care spune că noi subminăm și că această bășcălie ieftină subminează și nu avem voi să râdem… Asta nu au mai făcut-o decât comuniștii cu mine, în 1988”, a declarat Mugur Mihăescu la Antena 3.

„Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara, am băgat o «șopârlă» despre Nicolae Ceaușescu. Au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta”, a povestit „Garcea”.

Anterior, duminică seara, Mugur Mihăescu a avut replici dure după ce Iulian Bulai a cerut o întalnire cu membrii CNA, cu privire la programul de Revelion al TVR.

Bulai a criticat faptul că TVR a difuzat „o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pendemiei, pe bani publici”.

„Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspirationisti și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a spus Iulian Bulai.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE