Noua tragedie din familia Getty survine la numai cinci ani după moartea unui frate al lui John, pe nume Andrew. Acesta s-a stins la numai 47 de ani.  Andrew a fost găsit mort în conacul său din Hollywood Hills de prietena sa. Autopsia a descoperit că Andrew a murit din cauza unei hemoragii intestinale, dar a indicat că bărbatul avea un nivel extrem de ridicat de metamfetamină în organism.

John Gilbert Getty a fost găsit de personalul hotelului, iar autoritățile exclud varianta unei crime.  Familia (tatăl său Gordon, fiica sa Ivy și frații) au anunțat teribila veste. „Cu o inimă grea, Gordon Getty anunță moartea fiului său, John Gilbert Getty”, a spus un purtător de cuvânt al tatălui său.

Cauza morții nu este clară, dar este de așteptat ca autopsia să scoată la lumină cauzele.

John Gilbert a fost unul dintre numeroșii descendenți ai lui J. Paul Getty, magnatul petrolului a cărui colecție de artă a servit drept bază pentru Muzeul Getty din Los Angeles, scrie Daily Mail.

Blestemul familiei Getty

John a fost vărul lui J. Paul Getty III, victima uneia dintre cele mai mediatizate răpiri din secolul trecut. În 1973, când avea numai 16 ani a fost capturat de mafioți italieni. Cunoscut pentru avariția sa, bunicul tânărului, J. Paul Getty, a refuzat să plătească răscumpărarea. S-a răzgândit și a început să negocieze la sânge cu răpitorii abia după ce aceștia i-au tăiat o ureche băiatului și au trimis-o prin poștă familiei. În cele din urmă, magnatul Getty a cedat și a plătit 3 milioane de dolari pentru eliberarea nepotului.

Necazurile l-au urmărit pe J. Paul Getty III și după eliberarea din captiovitate.  Ulterior, a suferit un accident vascular care a lăsat sechele profunde. S-a stins și el prematur, la numai 54 de ani,  în 2011.

O soartă tragică au avut și alți membri ai acestei familii extrem de bogate, cee ace a făcut presa să speculeze că asupra clanului Getty ar apăsa un blestem.

Cel mai mic dintre copiii magnatului Getty, Timothy Ware Getty, a fost depistat cu o tumoră pe creier pe când avea numai șase ani.  S-a stins peste numai 6 ani, în 1958.

Mama lui Timothy, soția de atunci a magnatului Getty, fostă cântăreață într-un club de noapte, s-a plans mai târziu că magnatul a admonestat-o în repetate rânduri din cauza cheltuielilor medicale pentru tratamentul copilului.

Un alt fiu al magnatului Getty, George, s-a sinucis în 1973 în împrejurări destul de neclare.

Și Gordon Getty , tatăl îndoliat de cea mai recentă tragedie care a lovit clanul,  a avut parte de un scandal uriaș în 1999. Tată a patru fii cu soția sa, Ann, Gordon a fost nevoit să  recunoască existența unei a doua familii în Los Angeles, inclusiv faptul că din această legătură i se născuseră trei fiice.

Foto: @Instagram ivygetty

Teoria conspirației. Ce ascunde mișcarea „imbecilă” a echipei lui Trump? Explodează bomba?

Teoria conspirației. „Marea resetare” înseamnă lagăre pentru cei care refuză vaccinarea?

Cumplita profeție a lui „Nostradamus al Greciei”. Război nimicitor între Rusia și Turcia