Măsurile radicale din sistemul medical, anunțate duminică de ministrul Sănătății, au polarizat specialiștii.

“Este absolut iresponsabil. A zis că nu greșește cu absolut nimic”

“Este absolut iresponsabil. Am avut o comunicare, i-am trimis ceva apărut pe o rețea de socializare, a întrebat cum pot să cred lucruri atât de neadevărate”, a relatat Monica Pop la Antena 3 despre relația sa cu Vlad Voiculescu în noul context.

“A zis că nu greșește cu absolut nimic și sunt răuvoitori în jurul lui și ei spun asta. El nici măcar nu e conștient de ce face, asta e mai grav decât orice. A apărut un articol care a pornit de la o somitate din Viena, apropo de studiile lui. Asta i-am trimis. El a zis cum cred în mizeria asta.”

Medicul este cunoscut pentru poziția sa radică împotriva restricțiilor, dar și a vaccinului anti-Covid.

Vlad Voiculescu: Între Paștele catolic și cel ortodox, va fi proba unei generații

„Ne confruntăm cu limite care nu țin de investiții, ci de resursa umană. Nu putem trage la infinit de aceeași oameni. Avem nevoie să evitați aglomerările, să purtați masca, să nu ieșiți din casă, măsuri de igienă, ca oamenii să se vaccineze. Vom avea în perioada următoare destule vaccinuri pentru toată lumea.

Între Paștele catolic și cel ortodox, va fi proba unei generații, cum bunicii și-au dat proba în cel de-al doilea război mondial. Cu un comportament responsabil putem să salvăm mai mulți oameni decât au decedat la Revoluție, putem depăşi o pandemie care ne costă pe noi toţi, nu numai pe cei care se îmbolnăvesc, ci şi pe cei care trebuie să aştepte să primească tratamentul medical de care au nevoie şi pe cei care trebuie să respecte restricţii şi pe toată lumea, pentru toată lumea sunt costuri semnificative.

Avem şansa să trecem peste această pandemie dacă punem cu toţii umărul”, a declarat ministrul Sănătăţii duminică, într-o conferinţă de presă.