Monica Anghel a devenit instructor de fitness. Alimentele la care a renunțat

Monica Anghel a devenit instructor de fitness. Alimentele la care a renunțat Monica Anghel. Sursa foto: Facebook

Monica Anghel este o persoană complet schimbată după ce a reușit să slăbească 40 de kilograme, iar recent, artista a vorbit dezvăluit și că între timp a devenit instructor de fitness cu acte în regulă.

Cântăreața a vorbit și despre motivul pentru care a slăbit, precizând că a făcut asta din cauza problemelor pe care le-a avut la coloană, dar și pentru că medicul a avertizat-o că dacă nu și le rezolvă va reveni la el din an în an.

Monica Anghel și-a luat diplomă de instructor de fitness

Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat „Dacă nu slăbești o să vii la mine în fiecare an”. Mulțumesc pentru asta. Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”, a mărturisit Monica Anghel, pentru Xtra Night Show.

De altfel, artista și-a schimba complet stilul de viață și spune că face și mult sport pentru a-și menține greutatea la nivelul actual.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest sens a urmat și cursuri pentru a deveni instructor de fitness, dar asta doar pentru ea, nu pentru a face carieră din asta.

Monica Anghel

Monica Anghel. Sursa foto: Facebook.

„Da, sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota zece! Nu, nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură, să știu exact ce am de făcut astfel încât să nu mă accidentez, să știu cum să lucrez toate grupele corect”, a mai spus Monica Anghel.

Artista neagă că ar fi avut o intervenție la stomac

Între timp, numeroase zvonuri au apărut pe seama cântăreței, existând voci care au acuzat-o că a slăbit 40 de kilograme pentru că și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Monica Anghel a negat însă aceste speculații, menționând că a ajuns unde e azi printr-un regim alimentar strict. Cântăreața a renunțat complet la dulciuri și carbohidrați, iar atunci când simte nevoia de dulce mănâncă fructe.

Monica Anghel

Monica Anghel. Sursa foto: Facebook

Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc.

Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, a mai explicat aceasta.