Prețuri piperate la pensiunea deținută de Monica Anghel. Ce recenzii negative au lăsat clienții

Prețuri piperate la pensiunea deținută de Monica Anghel. Ce recenzii negative au lăsat clienții Monica Anghel. Sursa foto: Facebook

Pensiunea Sfânta Elena deținută de Monica Anghel se pare că nu este pe placul turiștilor care i-au călcat pragului. În timp ce unii au fost nemulțumiți de prețul piperat al preparatelor, alții au fost nemulțumiți de condițiile de cazare.

„Nu se poate așa ceva”, este afirmația unui client cazat la pensiunea Sfânta Elena din județul Argeș, administrată de Monica Anghel. Turistul a fost nemulțumit de prețul pe care l-a plătit pentru o porție de păstrăv cu mămăliguță și usturoi.

Sfânta Elena, conacul deținut de Monica Anghel

sursă foto: Facebook

Turiști nemulțumiți de pensiunea administrată de Monica Anghel

În aceste condiții, recenzia pe care a lăsat-o n-a fost una satisfăcătoare. Turistul a deplâns faptul că a scos din buzunar 45 de lei pentru o cină. O cină care a constat doar într-o porție de mămăliguță și un păstrăv.

„ Am fost surprinși de faptul că pentru cină, cină ce a constat într-un păstrăv prăjit de fiecare persoană, deci doi păstrăvi cu câte trei cupe de mămăliguță de fiecare și mujdei de usturoi, fără garnitură, fără băutură, cu nimic altceva, 45 lei /persoană”, a declarat un turist.

Ne puteți urmări și pe Google News

Extraordinar de scump. Nu se poate așa ceva. Știam că prețul unei cine este de 45 de lei, însă nu m-am gândit că o cină constă doar într-un pește prăjit, la aceeași bani”, a spus turistul despre pensiunea Monicăi Anghel.

Dar se pare că nu este singura reclamație la adresa pensiunii administrate de Monica Anghel. Recenzii negative au fost și pentru camerele care, aparent nu pot fi încuiate sau pentru că în incinta conacului nu sunt scaune.

Cum a apărut povestea conacului Sfânta Elena

Artista a declarat la un moment dat cum a pus bazele afacerii din Argeș. Totodată a explicat și motivul pentru care a botezat afacerea Sfânta Elena. Am aflat astfel că este vorba de un business familial. Monica Anghel se ocupă de partea de promovare a pensiunii. În timp ce tatălui ei i-au revenit sarcinile administrative.

Pensiunea fost botezată după bunica maternă a artistei, pensiune care de altfel a fost renovată cu banii proveniți dintr-o moștenire lăsată primită de Monica Anghel.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş.

Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba. Este o zonă de vis, acolo băiețelul meu se bucură de frumusețea naturii”, a mărturisit la un moment dat solista, notează avantaje.ro.

Conacul Sfânta Elena se află în comuna Berevoiești din Argeș, la doar 5 kilometri de satul Gămăcești. Conacul este înconjurat de natură și are ieșire la râul Bratia. În cei 280 de lei, cât costă cazarea pe noapte, turiștii primesc camere decente, dotate cu televizoare, radiouri și conexiune la Internet, notează avantaje.ro.