Evenimentul ZileiInternationalFostul conac al lui Pablo Escobar a fost transformat într-un hotel

Fostul conac al lui Pablo Escobar a fost transformat într-un hotel

Fostul conac al lui Pablo Escobar a fost transformat într-un hotel
Conacul în care a locuit renumitul baron al drogurilor, Pablo Escobar, a fost transformat acum într-un hotel magnific. Situat de-a lungul coastei pitorești din Caraibe în Riviera Maya, Mexic, se spune că hotelul luxos ar fi fost casa lui Pablo Escobar.

Casa Malca a fost distrusă de Escobar în anii 1970, după ce guvernul mexican a decis să transforme orașul Tulum într-o destinație de vacanță. Orașul a fost complet distrus și a fost creat un „paradis exclusiv” pentru cei bogați și de succes.

Cu toate acestea, în 1993, când Escobar a fost capturat și ucis în timpul unui schimb de focuri fatal, după ce a fost descoperită locația ascunzătoarei sale din Medellín, proprietatea a fost abandonată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aproape un deceniu mai târziu, proprietatea a fost descoperită și cumpărată de colecționarul de artă, Lio Malca. Având ochiul format pentru istorie, Malca a decis să renoveze proprietatea și a petrecut doi ani pentru a face acest lucru. Hotelul are acum 71 de apartamente și camere „boutique” și o plajă exclusivistă de 590 de metri situată la câțiva pași.

sursa: en.wikipedia.org

Celebritățile care au vizitat proprietatea

Cu toate acestea, suita principală este cea care cu adevărat taie respirația vizitatorilor. Această cameră specială oferă turiștilor istoria magnifică pe care o are de oferit hotelul, deoarece aceasta este camera în care Escobar însuși ar fi locuit.

Descris ca un hotel care îți oferă o experiență unică, un angajat a spus că:„Au fost acolo mai multe celebrități, cum ar fi actrița Cara Delevingne și modelul Elle MacPherson.” Același angajat susține că dacă această casă ar fi deținută de familia lui Escobar, ar deveni și mai interesantă pentru turiști, potrivit Mirror.co.uk.


Accesează: