Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente dramatice pentru actorul Bogdan Stanoevici. Ultimele vești de la medici
Momente dramatice pentru actorul Bogdan Stanoevici. Ultimele vești de la medici

Momente dramatice pentru actorul Bogdan Stanoevici. Ultimele vești de la medici

Starea sănătății actorului Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, este foarte dificilă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. El este internat în stare foarte gravă la Institutul Inimii.

Starea sănătății actorului Bogdan Stanoevici, internat după ce a contactat o infecție cu noul coronavirus este foarte gravă. Infecția cu noul coronavirus i-a afectat plămânii aproape în totalitate, iar medicii fac eforturi pentru salvarea sa, susțin surse citate de gandul.ro.

Pe 24 decembrie, fostul ministru al Românilor de Pretutindeni a fost preluat de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitală, unde a luat și o infecție nosocomială, iar în prezent se află internat la Institutul Inimii, sub supravegherea echipei coordonate de profesorul doctor Șerban Bubenek, care depune toate eforturile pentru a-i salva viața.

Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală. Aceasta este o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, care urmărește să-i pună plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7 până la 15 zile.

„Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”, au dezvăluit surse medicale citate de Gândul.

Coronavirusul nu l-a ocolit

Actorul Bogdan Stanoevici, a fost internat după ce a contactat COVID-19, la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București. Pe 16 decembrie, el a fost mutat la Secția de Terapie Intensivă, după ce starea sănătății sale s-a degradat foarte tare și a fost intubat. După două zile, fostul ministru a contactat și o infecție nosocomială și, astfel, a intrat în comă.

Informația despre situația dificilă în care se găsește Bogdan Stanoevici a fost confirmată și de senatorul AUR Diana Șoșoacă. Fostul ministru a fost internat la Secția de Terapie Intensivă de la SpitaluL „Sf. Pantelimon” după ce infecția procovocată de noul coronavirus s-a agravat din cauza infecției nosocomiale pe care a căpătat-o în spital.

„Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (sâmbătă – n. red.). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, spunea Diana Șoșoacă.


Cunoscutul actor Bogdan Stanoevici, în stare critică la spital. A intrat în comă!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE