Gabriela Cristea, una dintre cele mai iubire prezentatoare de televiziune din România a trecut prin momente cumplite, chiar în propria casă. Fanii au fost extrem de îngrijorați, după ce au aflat că Gabriela Cristea a fost la un pas de tragedie!

Cu toate că Gabriela Cristea îmbină cu succes rolul de mamă și soție cu viața profesională, mai apar și momente, cel mai probabil din cauza oboselii, în care greșelile se strecoară. În acest caz, Gabriela Cristea a comis o greșeală care era aproape de a îi fi fatală.

Îndrăgita prezentatoare de televiziune le-a povestit internauților despre incidentul periculos prin care a trecut, chiar la ea în bucătărie.

În timp ce gătea, cuțitul cu care tăia legumele, făcut din ceramică, i-a alunecat din mână, fiind aproape să-i taie degetul.

„Dacă vă povestesc ce am pățit… Ieri mi-am făcut unghiile. Am acest cuțit de legume, din ceramică, care taie ca focul și norocul meu că mi-am tăiat doar oja de deasupra unghiei. Norocul meu este că-mi fac unghiile acasă și o să mă duc să o retușez”, a spus vedeta pe Instagram, scrie Spynews.

Gabriela Cristea, afectată crunt de pandemie

Recent, Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor că pandemia a avut efecte destul de serioase asupra stării ei de spirit. Vedeta a spus că are un soi de depresie, iar mărturisirea a fost făcută pe pagina ei de Instagram.

„Și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc despre stările de anxietate, de angoasă pe care le avem, pentru că eu una mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă”, a scris Gabriela Cristea pe Instastory.

„În ultima vreme am făcut așa ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Nu-mi vine să mai ies din casă. Mă simt protejată la mine acasă. Mi-e frică să ies din zona mea de confort. (…) Mă gândeam să încep să fac sport”, a adăugat vedeta.