Un om a murit după un incident dubios care a avut loc în București. În exclusivitate pentru evz.ro, surse judiciare au precizat că incidentul a avut loc pe strada Sfânta Vineri, în plin centrul Capitalei. Aceleași surse au dezvăluit, pentru evz.ro, că victima ar fi un om al străzii.

El ar fi amenințat că se aruncă în fața mașinilor și ar fi avut o dispută cu clienții și personalul unei terase. În mod ciudat, bărbatului i s-a făcut rău, iar până la sosirea ambulanței a murit. Polițiștii criminaliști cercetează acest caz ciudat.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, acolo unde va fi autopsiat. În urma autopsiei și a constatărilor medico-legale se va putea stabili cauza morții.


Ludovic Orban, reacție dură la directorul Unifarm. „Trebuie să fie pedepsit”

Președintele Poloniei, încurcat de COVID-19, va tremura în turul II


Oficial, Poliția Capitalei a transmis că, duminică seara, „în jurul orei 21.00, prin apel 112  a fost sesizat faptul  că un  bărbat se aruncă în fața mașinilor”. „La fața locului – au transmis oficialii Poliției Capitalei – polițiști din cadrul Secției 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv și producea distrugeri la o terasă”.


Moarte suspectă în centrul Capitalei. Dezvăluiri terifiante

Moarte suspectă. Tânăr, găsit mort în camera de hotel


Polițiștii au adăugat că „bărbatul, care se manifesta în continuare violent, a fost imobilizat” și „având în vedere că a acuzat stări de rău, a fost solicitat un echipaj de prim-ajutor”. Ambulanța a ajuns la fața locului, însă destul de târziu.

„Echipajul medical a aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 a fost declarat decesul persoanei”, au transmis reprezentanții Poliției. „Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, au mai adăugat oficialii Poliției Capitalei.