Evenimentul Zilei > Actualitate > Mititelu către Piţurcă: „Ai adus bucătari raşi în cap”
Mititelu către Piţurcă: „Ai adus bucătari raşi în cap”

Mititelu către Piţurcă: „Ai adus bucătari raşi în cap”

Războiul dintre Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă a picat în latura penibilului. Patronul i-a reproşat managerului că a angajat oameni fără podoabă capilară, cu toate că şi el afişează acelaşi "look".

Confuzia generală de la Universitatea Craiova nu dă semne de slăbiciune. După ce a dictat suspendarea contratului de muncă pentru Piţurcă şi ajutoarele sale, Mititelu a cerut ieri efectuarea unui audit financiar, pentru perioada cuprinsă între 1 iunie 2005 (prima zi la club pentru actualul patron) şi 12 ianuarie 2011, în scopul stabilirii "cu exactitate a sumelor de bani provenite la club de la domnul Victor Piţurcă", a anunţat un comunicat al grupării din Bănie. Acţiunea patronului vine la doar o zi după ce Piţurcă reclamase faptul că nu a primit o sumă de bani (1,8 milioane de euro) pe care Mititelu i-o datora.

De cealaltă parte, managerul suspendat a anunţat că se va prezenta la reunirea lotului, care urmează să aibă loc astăzi. "Vineri sunt la antrenament", a spus cel poreclit "Satana", precizând că decizia patronului de a-l suspenda este nulă. "Sunt în continuare managerul general al echipei şi îmi voi exercita atribuţiile", a adăugat Piţurcă.

Scandalul din Bănie i-a dezgustat pe câţiva foşti jucători de legendă ai Universităţii. Dacă Gică Popescu nu ţine partea nimănui, comentând că "nu contează cine pleacă, important e să meargă echipa bine", Ilie Balaci i-a luat apărarea lui Piţurcă, aruncând în acelaşi timp şi câteva săgeţi otrăvite către Mititelu. "Patronul se sperie de realitate. A greşit când a luat bani de la Piţurcă. Nu poţi să îl dai afară pe Piţurcă tocmai acum, când jocul echipei dădea speranţe că se poate face performanţă", a declarat Balaci, la GSP TV.

"Nu faci diferenţa dintre prosciutto şi parmezan"

Cei doi eroi ai scandalului şi-au continuat războiul miercuri seară, în cadrul unei emisiuni televizate de la un post local. Acuzaţiile au atins cota maximă a ridicolului când s-a ajuns la pro blema bucătăriei de la club. Adrian Mititelu, om cu experienţă în brutărie, l-a acuzat pe fostul manager al Universităţii că a adus la club "bucătari raşi în cap".

Piţurcă s-a mândrit cu cunoştinţele sale culinare: "E mai bună femeia aia pe care o ţii tu acolo? Nu ştie să facă o omletă! Băi, Adriene, las-o dracu’! Tu ştii la ce restaurante am mâncat eu? Tu ştii ce bucătari am avut eu la echipele pe care le-am pregătit? Nu eşti în stare să faci diferenţa între prosciutto şi parmezan!".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: