Evenimentul Zilei > Politica > Mișcări pe scena politică. Un temut clan interlop îmbrățișează doctrina AUR
Mișcări pe scena politică. Un temut clan interlop îmbrățișează doctrina AUR

Mișcări pe scena politică. Un temut clan interlop îmbrățișează doctrina AUR

Susținere puternică primește AUR în județul Vaslui, într-o localitate ce a devenit vestită din cauza scandalurilor provocate de interlopi.

Membrii clanului Sandu din Murgeni, județul Vaslui, s-au apucat de politică. Interlopii, cunoscuți pentru scandalurile și infracțiunile comise în mai multe țări ale Uniunii Europene, au îmbrățișat doctrina Partidului Alianța pentru Unirea României (AUR), revelația alegerilor parlamentare.

Nu mai departe de vara acestui an, clanul Sandu s-a remarcat printr-un scandal de proporții, din cauza unor rivalități locale. A fost nevoie de intervenția masivă a forțelor de ordine pentru ca lucrurile să nu scape total de sub control.

La data de 13 decembrie, la Murgeni a avut loc un mare eveniment. A fost vorba despre prima ședință a filialei locale a AUR. Prezent la consfătuirea respectivă a fost și Petrea Sandu, poreclit „Flagăra”, bulibașa clanului cu pricina, după cum notează jurnaliștii de la vremeanoua.ro.

Merg la marea întâlnire de sâmbătă

Așadar, se pare că mai mulți membri ai clanului au devenit membri de partid. În județul Vaslui, cei de la AUR s-au clasat pe locul al 3-lea în ceea ce privește opțiunile electoratului. Sâmbătă, la Vaslui va avea loc o întâlnire între conducătorii formațiunii politice și simpatizanți, în Piața Civică, de la ora 12.30.

La evenimentul respectiv sunt așteptați și noii membri, cei din clanul Sandu. După ce a semnat lista de adeziune, bulibașa Petrea Sandu și-a exprimat entuziasmul pe contul de Facebook, conform sursei citate. „Trăiască PARTIDUL NOSTRU AUR. ÎMPREUNĂ CU NEAMUL MEU EU PREȘEDINTELE PARTIDULUI AUR”, a fost postarea noului politician.

Încântat de atenția „domnilor Ziariști”

Președinte al organizației orășenești din Murgeni a fost uns Sabay Sabay, care a făcut apel la apropiații săi să meargă, sâmbătă, la întâlnirea cu conducătorii de la centru.

Vineri seară, Sabaya postat un mesaj pe contul de Facebook. „Dragi prieteni , doresc să vă anunț că sunt foarte încântat că deja suntem în atenția domnilor Ziariști, a domnilor foști colegi de partid care doresc să îmi facă un rău așa cum sunt și uni din ei.

Acele postări sau interpretat datorită faptului că la auzirea vestei că filiala Orașului Murgeni sa extins cu nr . de 150 de membri doar în 3/4 zile sau tulburat cu toții !! Foarte important ce vă spun acum in aceste 150 de adeziuni sunt 46 de Români si restul 104 sunt Români de Etnie Romă încă un motiv să nu mai adormiți decât cu gândul la Familia AUR.”

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.