Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea a rămas traumatizată. „Mă aștept să mă omoare cineva”
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea a rămas traumatizată. „Mă aștept să mă omoare cineva”

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea a rămas traumatizată. „Mă aștept să mă omoare cineva”

Mirela Vaida nu și-a putut stăpâni lacrimile și a început să plângă după ce a primit o veste proastă despre o fostă invitată în platoul postului de televiziune.

Mirele Vaida a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii Acces Direct, după ce a aflat că o fostă invitată de-a sa în platoul Antena 1, în vârstă de 37 de ani, a fost ucisă de iubitul său care era foarte gelos.

Mirela Vaida nu și-a putut stăpâni lacrimile

Prezentatoare emisiunii de la Antena 1 nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a început să plângă, după ce a primit vestea că o femeie pe care o invitase în emisiunea Acces Direct în luna ianuarie a fost ucisă de către iubitul ei.

Mirela Vaida a fost și ea, la un moment dat, în atenția unei astfel de persoane care în prezent este în libertate. Autoritățile nu au luat măsuri împotriva persoanei care ar fi vrut să o atace pe prezentatoarea emisiunii, notează Capital. Vestea pe care a primit-o prezentatoarea se pare că a stârnit amintiri urâte.

Vedeta a transmis că se așteaptă să i se întâmple și ei același lucru. ea a acuzat atitudinea autorităților, care se prefac că nu aud strigătele de ajutor ale persoanelor aflate în astfel de situații.  ”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. (…) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos… pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct….”, a spus prezentatoarea Mirela Vaida.

Mirela Vaida este traumatizată

Prezentatoarea emisiunii difuzate la Antena 1, Mirela Vaida, a transmis că a rămas foarte traumatizată după un episod în care a fost atacată de către o femeie goală, cu o piatră.

”Am fost extrem de traumatizată și încă sunt vă spun că nu mă simt în siguranță într-un stat în care suntem în care suntem atacați eu cu pietre, și femeia aia cu cuțitul la gât. Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața.”, a spus Mirela Vaida.