Evenimentul Zilei > Social > O MINORĂ româncă a fost RĂPITĂ în Italia. MESAJUL cutremurător primit de PĂRINȚI de la RĂPITOR: „E a MEA”
O MINORĂ româncă a fost RĂPITĂ în Italia. MESAJUL cutremurător primit de PĂRINȚI de la RĂPITOR: „E a MEA”

O MINORĂ româncă a fost RĂPITĂ în Italia. MESAJUL cutremurător primit de PĂRINȚI de la RĂPITOR: „E a MEA”

O fetiță româncă în vârstă de 14 ani, stabilită în Italia, a fost răpită de un individ. În ziua dispariției, părinții fetei au primit un mesaj șocant din partea răpitorului.

O româncă de doar 14 ani din Italia a fost răpită. Ea locuia împreună cu părinții într-o localitate în apropierea orașului Milano. În ziua de 14 ianuarie ea a plecat la școală, iar de atunci nu familia nu mai știe nimic de ea.

În ziua dispariției fetei, părinții au primit un apel telefonic, iar cuvintele auzite i-au cutremurat: „Nu vă mai faceți griji pentru fiica voastră, ea este a mea acum și nu se va mai întoarce acasă”.

Elena plecase la orele 7:30 dimineața de acasă și atunci a fost ultima dată când apropiații au văzut-o și au vorbit cu ea. Disperate, rudele au depus plângere la carabinieri și speră ca adolescenta să se întoarcă în siguranță. Ele s-au adresat și unei emisiuni care se ocupă cu mediatizarea și anchetarea cazurilor de dispariție, scrie Wowbiz.

Se pare că părinții au aflat că fiica lor ar fi fost răpită de un tânăr. Ei nu au reușit să ia legătura cu acesta, dar au fost contactați de unchiul lui. El i-a avertizat pe aceștia să nu o mai caute pe Elena. Mai mult decât atât, el l-a amenințat pe tatăl ei: „Dacă o mai cauți, te omor”, a spus el înainte de a declara că nu știe unde se află nepotul lui.