Evenimentul Zilei > Politica > Mihnea Costoiu: Victor Ponta, învingător detașat în alegerile din Republica Moldova
Mihnea Costoiu: Victor Ponta, învingător detașat în alegerile din Republica Moldova

Mihnea Costoiu: Victor Ponta, învingător detașat în alegerile din Republica Moldova

Senatorul PSD Mihnea Costoiu a salutat victoria obținută în primul tur al alegerilor de către candidatul PSD, premierul Victor Ponta: ”Numărul de voturi obținute de Victor Ponta în turul întâi al alegerilor prezidențiale din România este o speranță pentru viitorul țării noastre. Strategic, victoria să nu poate fi contestată — diferența care îl separă pe Victor Ponta de al doilea clasat este semnificativă, și cu atât mai relevantă în condițiile în care candidatul PSD a obținut un scor mai mare decât cel asumat înaintea alegerilor și sensibil peste scorul partidului de la alegerile europarlamentare”.

Senatorul PSD a subliniat și importanța simbolică a votului de duminică: ”Faptul că Victor Ponta a câștigat alegerile în Republica Moldova, faptul că Victor Ponta a primit un număr semnificativ de voturi în toate regiunile țării, precum și susținerea sa consistentă la nivelul fiecărei categorii socio-profesionale sau demografice demonstrează în primul rând că românii au văzut drept legitim obiectivul asumat de Victor Ponta: acela de a fi un președinte care poate uni cetățenii, pentru modernizarea și dezvoltarea țării noastre”.

Rămâi pe evz.ro pentru a afla și cele mai importante știri, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.