Ba mai mult, se pare că Mihai Constantinescu se confruntă cu probleme de ultimă oră, iar soția acestuia, Simona Secrier, a fost chemată de urgență la spital, pentru a fi alături de el.

În toată această perioadă extrem de grea pentru Mihai Constantinescu, toată lumea speră că se va întâmpla o minune. Cu toate că în urmă cu câteva zile existau semne conform cărora artistul are șanse de a trece peste această cumpănă, surse apropiate familiei au relatat, în exclusivitate pentru, Cancan că medicii nu ar mai spera acum într-o minune.

Ba chiar ar fi chemat-o la spital, de urgență, pe soția artistului, Simona Secrier, pentru a-i fi alături în aceste momente.

Niciunul dintre apropiații cântărețului nu a renunțat la rugăciune și refuză să creadă că Mihai Constantinescu nu poate câștiga această luptă grea.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.