Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, îngrijorați de ce se petrece la Tel Aviv
Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, îngrijorați de ce se petrece la Tel Aviv

Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, îngrijorați de ce se petrece la Tel Aviv

Mihaela Rădulescu dar şi fiul ei Ayan au postat câteva mesaje pe social media unde-şi arată îngrijorarea faţă de evenimentele din Tel Aviv.

Reamintim că începând de marți noaptea a fost declanșată de mai multe ori alarma de atacuri cu rachete în Tel Aviv. Familiile s-au trezit îngrozite fugind spre adăposturi.

Mihaela Rădulescu cât şi fiul ei au rude în Tel Aviv. Mai precis, Elan Schwartzenberg, tatăl lui Aiyan este stabilit de câțiva ani acolo.

Elan Schwartzenberg e stabilit în Tel Aviv

Tatăl lui Ayan este omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cu care prezentatoarea a fost căsătorită timp de 4 ani după o relație de 10 ani, scrie retetesivedete.

Fosta prezentatoare TV a postat o imagine impresionantă (foto) cu o femeie palestiniană și un bărbat de origine israeliană care se sărută. Mihaela Rădulescu a scris în postarea sa: „iubirea va face pace”.

Mihaela Rădulescu nu a dat mai multe detalii cu privire la fiul ei, în special dacă se află la tatăl său, dar nici despre situaţia rudelor din Tel Aviv.

Ayan s-a născut în Israel, iar tatăl său este celebrul omu de afaceri Elan Schwartzenberg. În 2004, Mihaela Rădulescu a renunţat la religia ordodoxă şi s-a convertit la iudaism, primind un nume nou, Judith.  Înainte şi după  naşterea fiului lor, Mihaela a petrecut câteva luni la vila părinților lui Elan din Tel Aviv.

S-au lansat mai multe rachete din Fâșia Gaza spre Israel

Iar reacția sa cu privire la atacurile din Tel Aviv este motivată ţinând cont că are rude acolo. Reamintim că Elan Schwartzenberg s-a refugiat în Israel în urmă cu câțiva ani. Omul de afaceri a fost dat în urmărire internațională de către autoritățile române.

Hamas și Jihadul Islamic au anunțat lansarea a sute de rachete din Fâșia Gaza în noaptea de marți și în dimineața de miercuri, ca reacție la atacul israelian în zona de coastă palestiniană. Armata israeliană a distrus o clădire rezidențială înaltă, după un avertisment anterior. Clădirea era sediul birourilor unor membri politici ai Hamas care, ulterior, s-a prăbușit.

În acest context, îngrijorarea Mihaelei Rădulescu, este realmente justificată… este vorba despre tatăl fiului ei.