Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihaela Rădulescu se laudă cu performanțele sale. Ce spune despre decorația primită de la Regele Mihai
Mihaela Rădulescu se laudă cu performanțele sale. Ce spune despre decorația primită de la Regele Mihai

Mihaela Rădulescu se laudă cu performanțele sale. Ce spune despre decorația primită de la Regele Mihai

Astăzi a fost Ziua Regalității, iar România și-a amintit de Regele Mihai. Printre celebritățile decorate de Majestatea Sa de-a lungul timpului s-a aflat și Mihaela Rădulescu. Iată ce a zis prezentatoarea despre Regele Mihai. 
Mihaela Rădulescu este prezentă în peisajul autohton de mulți ani și se poate lăuda cu o carieră impresionantă. Deși locuiește la Monaco de câțiva ani buni, Mihaela nu și-a uitat țara și are grijă să sărbătorească atunci când este vreun moment important.

O astfel de sărbătoare a avut loc astăzi, cu ocazia Zilei Regalității. Pe Instagram, Mihaela a împărtășit un moment important din viața ei, care a avut loc în 2012 și cu care se mândrește și acum. Prezentatoarea s-a destăinuit urmăritorilor pe Instagram.

Mihaela Rădulescu, decorată de Regele Mihai: „Cel mai mândru moment al meu”

Pentru a marca Ziua Regalității, Mihaela Rădulescu a pus pe Instagram o poză cu „brevetul” primit din partea Regelui Mihai. „Cel mai mândru moment al meu – să fiu recunoscută pentru activismul social de către Regele Mihai 1 al României. Medalia pentru loialitate este povestea mea personală preferată”, a scris vedeta pe poză.
Decorația a avut loc pe 25 aprilie 2012 în Sala Regilor a Palatului Elisabeta, iar printre alte personalități recompensate s-a aflat în acea zi și regretata Cristina Țopescu. Regele Mihai nu a decorat personal în acea zi, ci a delegat-o pe fiica sa, Principesa Margareta, să ofere distincțiile corespunzătoare. La ceremonie a fost prezent și Radu Duda, soțul principesei. Mihaela Rădulescu a fost atunci recompensată pentru „loialitatea față de principiile și valorile Statului Român, în dimensiunea și legitimitatea sa istorică”.