Mihaela Rădulescu este prezentă în peisajul autohton de mulți ani și se poate lăuda cu o carieră impresionantă. Deși locuiește la Monaco de câțiva ani buni, Mihaela nu și-a uitat țara și are grijă să sărbătorească atunci când este vreun moment important.

O astfel de sărbătoare a avut loc astăzi, cu ocazia Zilei Regalității. Pe Instagram, Mihaela a împărtășit un moment important din viața ei, care a avut loc în 2012 și cu care se mândrește și acum. Prezentatoarea s-a destăinuit urmăritorilor pe Instagram.

Mihaela Rădulescu, decorată de Regele Mihai: „Cel mai mândru moment al meu”

Pentru a marca Ziua Regalității, Mihaela Rădulescu a pus pe Instagram o poză cu „brevetul” primit din partea Regelui Mihai. „Cel mai mândru moment al meu – să fiu recunoscută pentru activismul social de către Regele Mihai 1 al României. Medalia pentru loialitate este povestea mea personală preferată”, a scris vedeta pe poză.
Decorația a avut loc pe 25 aprilie 2012 în Sala Regilor a Palatului Elisabeta, iar printre alte personalități recompensate s-a aflat în acea zi și regretata Cristina Țopescu. Regele Mihai nu a decorat personal în acea zi, ci a delegat-o pe fiica sa, Principesa Margareta, să ofere distincțiile corespunzătoare. La ceremonie a fost prezent și Radu Duda, soțul principesei. Mihaela Rădulescu a fost atunci recompensată pentru „loialitatea față de principiile și valorile Statului Român, în dimensiunea și legitimitatea sa istorică”.