Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu, despre viitoarea soție a lui Dani Oțil: „Eu sper să mă iubească”
Mihaela Rădulescu, despre viitoarea soție a lui Dani Oțil: „Eu sper să mă iubească”

Mihaela Rădulescu, despre viitoarea soție a lui Dani Oțil: „Eu sper să mă iubească”

Mihaela Rădulescu a vorbit despre Gabriela Prisacariu, viitoarea soţie a lui Dani Oţil, şi speră să fie iubită pentru tot ceea ce l-a învăţat pe fostul iubit şi pentru ceea ce este astăzi.

Mihaela Rădulescu a fost întrebată despre viitoarea soție a lui Dani Oțil. Și chiar dacă cei doi s-au despărţit de câţiva ani, au rămas prieteni, îşi vorbesc atunci când au ocazia ca doi oameni civilizaţi, fără ranchiună. Din acest motiv, Mihaela Rădulescu îşi permite opinii despre fostul iubit atunci când este întrebată despre el.

În acest context, Mihaela Răddulesccu a spus că Gabriela Prisacariu trebuie să îi mulțumească pentru ceea ce este Dani Oțil în prezent

Mihaela Rădulescu este de părere că viitoarea soţie a lui Dani Oţil, Gabriela Prisacariu, ar trebui s-o iubească şi pe ea şi să înţeleagă că se bucură pentru ei.

„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu nu s-a sfiit să-l laude pe Dani Oţil şi să recunoască totodată că i-a încurcat viaţa puţin

„Am văzut-o, că doar am și eu Internet”, spune Mihaela Rădulescu în interviu, şi continuă: „Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai spus Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Loredana Groza a propus să le fie naşă lui Dani Oțil şi Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au anulat căsătoria anul acesta din cauza crizei epidemiologice provocată de virusul SARS-CoV-2, însă, recent, Loredana Groza i-a propus prezentatorului să le fie nașă împreună cu soțul ei.

Totul s-a întâmplat în seara finalei de la “X Factor”. Răzvan Simion a făcut publică înregistrarea: “Repetiții… de nuntă” începe cu Loredana Groza… “Dacă vrei, te nășesc, vrei să te nășesc?”. Dani Oțil a fost surprins de propunerea cântăreței