Au avut o relație mult mediatizată, dar s-au despărțit. Reprezintă o excepție, pentru că spre deosebire de alte foste cupluri, au păstrat o relație decentă, iar finalul a fost unul fără scandal. Este vorba despre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, doi dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România.

Într-un interviu acordat pentru VIVA!, prezentatoarea emisiunii „Ferma”, de la Pro TV, nu a ocolit subiectul Dani Oțil. Ea a afirmat că nu este atât de orgolioasă încât să creadă că un bărbat cu care a avut o relație nu a putut să găsească o femeie mai potrivită pentru el.

„Și întrebările astea sunt din categoria „convenții. Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a declarat Mihaela Rădulescu.


Imagini exclusive de la petrecerea de 40 de ani a lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a ajuns rău! De la 50.000 euro la 1.000… Da, 1.000, exact


Cea mai frumoasă declarație de dragoste primită

Întrebată dacă i s-a întâmplat să se îndrăgostească vreodată la prima vedere, vedeta TV a afirmat: „Nu prea cred în „prima vedere, sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc.”

În ceea ce privește cea mai frumoasă declarație de dragoste primită de la un bărbat, Mihaela Rădulescu a precizat: „Trăiesc din mânuit cuvinte, scrise sau vorbite, dar complimentele care mă duc departe sunt alea din ochi, fără niciun cuvânt, terminate într-o atingere, într-un sărut sau… în dormitor, dacă e. (zâmbește) Există priviri mai bogate și mai încărcate decât toate paginile lumii. Sunt privirile care electrocutează și pe care scrie „deep trouble.”