Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil strânge bani de nuntă. Uite ce metodă haioasă a găsit!
Dani Oțil strânge bani de nuntă. Uite ce metodă haioasă a găsit!

Dani Oțil strânge bani de nuntă. Uite ce metodă haioasă a găsit!

Scene incendiare cu logodnica lui Dani Oțil. Marea dragoste a co-prezentatorului emisiunii de pe Antena 1 „Neața cu Răzvan și Dani” e lipsită de inhibiții și, probabil, în scurt timp se va alege cu restricționări din partea rețelelor sociale. Gabriela Prisăcariu a ajuns la Paris în week-end și și-a făcut de cap, arătându-le și fanilor dezmățul cu oglinda în tavanul din dormitor.

Într-una din ultimele postări de acolo ea s-a fotografiat goală, în așternuturi, în oglinda din tavan. „Nebunico”, „Bietul Otil….”, „Uhhhhhh ”, „Norocos Dănuț”, „Wow ce poză tare”,„Super!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela de la fanii ei.

Gabriela se dezbracă pentru public ori de câte ori are ocazia

Adevărul este că, ori de câte ori are ocazia, logodnica lui Dani Oțil publică imagini în care își etalează silueta perfectă, și în doar câteva momente adună mii de like-uri.

Pe de baltă parte, nici prezentatorul nu stă cu mâinile-n sân. Mândru tare de „bucățica” sa, el le mai arată fanilor ce ar trebui să vadă doare el în dormitor. Recent a postat o imagine cu Gabriela călcând topless.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.