Mihaela Rădulescu, amintiri din adolescență. Cum a fost primul iubit

Mihaela Rădulescu, amintiri din adolescență. Cum a fost primul iubit

Cunoscută pentru stilul ei direct și lipsit de inhibiții, Mihaela Rădulescu a vorbit despre primul iubit din adolescență, dar și despre primul eșec în dragoste.

Prezentatoarea de la show-ul „Ferma”, difuzat de Pro TV, Mihaela Rădulescu, a vorbit deschis despre perioada adolescenței, înainte de a ajunge vedeta din prezent, cu mii de admiratori. Mihaela Rădulescu a povestit că în adolescență era o tipă rebelă, mereu în căutare, încercând să descopere un sens în viață, un țel care să o anime, să o definească.

„Căutam mereu ceva care să mă anime, care să mă definească. Nu eram o fată rea, doar că nu mai ascultam ca înainte, descoperisem că am o personalitate și insistam să o folosesc. Eram oarecum în grafic, ca orice adolescent al generației mele, fără excese sau abuzuri. Descopeream viața, băieții, iubirea, posibilitățile…”, a relatat Mihaela Rădulescu, într-un interviu.

Zâmbind, vedeta de televiziune a povestit că prima sa dragoste, care nu a rezistat foarte mult, a fost un tânăr blond, cu ochi albaștri, foarte inteligent dar…

Ne puteți urmări și pe Google News

„Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Pe de altă parte, Mihaela Rădulescu susține că a avut și eșecuri în dragoste, însă a trecut rapid mai departe, considerând că nu trebuie să-și piardă timpul cu un bărbat care nu o dorea.

„E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare. Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a povestit Mihaela Rădulescu în interviul pentru viva.ro.