Evenimentul Zilei > EVZ Special > Sportiva care a refuzat un prinț. Este româncă și campioană olimpică
Sportiva care a refuzat un prinț. Este româncă și campioană olimpică

Sportiva care a refuzat un prinț. Este româncă și campioană olimpică

Pe vremea când participa la competiții, campioana olimpică la înot, Camelia Potec, a fost curtată de prințul Albert de Monaco.

Se știe că toate fetițele și adolescentele visează să ajungă prințese și să se căsătorească cu un print. Dintre acestea puține reușesc să-și îndeplinească visul, iar și mai puține ajung să refuze acest titlu.

Una dintre acestea de pe urmă este Camelia Potec, în vârstă de 38 de ani, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. În trecut, ea a fost curtată de Prinţul Albert de Monaco, 62 de ani, însă nu s-a legat nimic între ei.

Ea a explicat ce s-a întâmplat și de ce n-a fost să fie și de ce nu s-a legat nimic cu unul dintre cei mai râvniți prinți ai planetei.

„Nu ştiu ce să spun. Pur şi simplu nu am simţit, nu ştiu. Nu m-am gândit niciodată. Nu am fost îndrăgostită, ăsta e motivul. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac şi nu a fost cazul aici. Mulţi m-au întrebat dacă nu puteam face un efort ca să devin prinţesă. Nu, nu a fost ăsta ţelul meu în viaţă. Poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. E important să te simţi aşa, nu să ai acest statut”, a relatat Camelia Potec, conform gsp.ro.

Invitată la evenimentele prințului

Povestea a fost confirmată și de fosta antrenoare a campioanei, Doina Sava, care a povestit cum s-a întâmplat, precizând că sportive noastră a fost luată prin surprindere de propunerea Prințului de Monaco.

„A fost luată prin surprindere. Noi ne vedeam în fiecare an cu Prinţul Albert de Monaco, pentru că aveam o competiţie acolo. Sigur că eram foarte încântaţi toţi când apărea. Venea şi stătea la competiţii, făcea premieri, eram invitaţii lui la o serată super”, a povestit antrenoarea, despre întâlnirea Cameliei cu Albert de Monaco.

Potrivit spuselor sale, după serata organizată de print, mai mulți sportivi, între care și Camelia Potec, au ieșit la un club, împreună cu Albert de Monaco, să se distreze.

„Eu am aflat târziu că seara, câţiva, au ieşit la un club unde a fost şi Albert de Monaco. După nişte ani, cine era invitată la masa alteţei sale? Era reprezentata noastră cea mai frumoasă, cea mai medaliată, cea mai deşteaptă. El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce”, a mai spus Doina Sava.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: