Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat
Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat

Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea reality show-ului Ferma de la Pro TV, a vorbit recent despre stadiul relaţiei cu Felix Baumgartner, celebrul paraşutist austriac care în urmă cu 8 ani a realizat un salt din stratosferă.

Cu toate că în showbizul românesc, gurile rele indicau o despărţire între cei doi, după o relaţie de 6 ani, situaţia este cu totul alta între cei doi. Conform interviului acordat în revista VIVA!, Mihaela Rădulescu este despărţită de Felix Baumgartner, dar numai din cauza pandemiei de coronavirus, nicidecum a neînţelegerilor.

Diva de la Pro TV a pus astfel capăt tuturor zvonurilor care indicau ruptura de celebrul autor al unora dintre cele mai periculoase cascadorii din istorie. De asemenea, Mihaela Rădulescu a lăsat să se înţeleagă că resimte din plin lipsa partenerului de viaţă, dar şi a fiului său, pe care nu i-a mai putut vedea din cauza pandemiei.

De 6 ani, lumea îi „vrea” despărţiţi

Una dintre cele mai apreciate vedete Pro TV a acuzat faptul că relaţia ei a durat atâţia ani în ciuda pesimiştilor care nu credeau în trăinicia acestei legături. Totodată, Mihaela Rădulescu a subliniat că s-a obişnuit ca presa tabloidă să tot speculeze că ar avea probleme de cuplu cu Felix.

„De 6 ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit…

Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, s-a confesat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu aşteaptă revenirea la normal

Prezentatoarea emisiunii Ferma a punctat că distanţa nu a răcit relaţia cu Felix Baumgartner, ci dimpotrivă. Profitând de beneficiile tehnice din prezent, cei doi au întreţinut flacără iubirii lor, dialogând pe FaceTime. „Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară.

Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem.

Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a mai spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

foto: Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner