Baumgartner, renumit pentru periculoasele cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale s-a despărțit de Mihaela Rădulescu de care a fost alături câțiva ani buni.

Mihaela Rădulescu a fost copleșită de mesajele colegilor de televiziune cu ocazia împlinirii vârstei de 51 de ani. Chiar dacă îi despart mii de kilometri, nu au uitat de diva de Monaco și i-au făcut ziua mai frumoasă.

Mihaela Rădulescu a ținut să îi mulțumească fiecărui coleg și prieten în parte, dar nu a uitat nici de cel mai important bărbat din viața sa: fiul ei, Ayan. Însă dintre zecile sau sutele de urări pe care le-a primit, lipsește cea mai importantă, cea a iubitului ei Felix Baumgartner.

Se spune că de aproape jumătate de an s-a cam răcit relația lor, având în vedere că nu au fost împreună de ziua vedetei și au început să își petreacă și vacanțele separat. Iar în luna iunie, parașutistul a fost singur într-o escapadă de câteva zile. La asta nu ne-am fi așteptat, mai ales că în ultimii ani cei doi păreau de nedespărțit.

Iar în ultimele fotografii pe care Felix Baumgartner le-a făcut publice cu Mihaela Rădulescu sunt de pe data de 6 martie, lucru care ar da de înțeles că ceva s-a întâmplat între ei. Oare să se fi rupt lanțul de iubire, să încerce cei doi să o ia pe căi separate? Cert este că focul pasiunii, cel puțin, exprimat public, a cam dispărut dintre ei, informează Antena Star.

Mihaela Rădulescu și-a declarat în dese rânduri iubirea pentru Felix, însă în ultima perioadă cei doi nu au mai fost văzuți împreună. Nici el nu a mai postat în ultima vreme imagini cu iubita sa.

Se pare că ultimul mesaj pe care Mihaela Rădulescu l-a scris în online la adresa lui Baumgartner a fost chiar de ziua de naștere a acestuia. Viceversa nu a fost însă valabilă.