Evenimentul Zilei > Monden > Culisele unei relații. Ruptură definitivă între Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner?!
Culisele unei relații. Ruptură definitivă între Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner?!

Culisele unei relații. Ruptură definitivă între Mihaela Radulescu și Felix Baumgartner?!

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner pare să fi ajuns la sfârșit. Nici măcar de ziua ei, fosta prezentatoare TV nu a avut parte de un mesaj de felicitare din partea austriacului. În culise se discută despre motivele despărțirii.

 

Baumgartner, renumit pentru periculoasele cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale s-a despărțit de Mihaela Rădulescu de care a fost alături câțiva ani buni.

Mihaela Rădulescu a fost copleșită de mesajele colegilor de televiziune cu ocazia împlinirii vârstei de 51 de ani. Chiar dacă îi despart mii de kilometri, nu au uitat de diva de Monaco și i-au făcut ziua mai frumoasă.

Mihaela Rădulescu a ținut să îi mulțumească fiecărui coleg și prieten în parte, dar nu a uitat nici de cel mai important bărbat din viața sa: fiul ei, Ayan. Însă dintre zecile sau sutele de urări pe care le-a primit, lipsește cea mai importantă, cea a iubitului ei Felix Baumgartner.

Se spune că de aproape jumătate de an s-a cam răcit relația lor, având în vedere că nu au fost împreună de ziua vedetei și au început să își petreacă și vacanțele separat. Iar în luna iunie, parașutistul a fost singur într-o escapadă de câteva zile. La asta nu ne-am fi așteptat, mai ales că în ultimii ani cei doi păreau de nedespărțit.

Iar în ultimele fotografii pe care Felix Baumgartner le-a făcut publice cu Mihaela Rădulescu sunt de pe data de 6 martie, lucru care ar da de înțeles că ceva s-a întâmplat între ei. Oare să se fi rupt lanțul de iubire, să încerce cei doi să o ia pe căi separate? Cert este că focul pasiunii, cel puțin, exprimat public, a cam dispărut dintre ei, informează Antena Star.

Mihaela Rădulescu și-a declarat în dese rânduri iubirea pentru Felix, însă în ultima perioadă cei doi nu au mai fost văzuți împreună. Nici el nu a mai postat în ultima vreme imagini cu iubita sa.

Se pare că ultimul mesaj pe care Mihaela Rădulescu l-a scris în online la adresa lui Baumgartner a fost chiar de ziua de naștere a acestuia. Viceversa nu a fost însă valabilă.