Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Imagini șoc cu viitoarea doamnă Oțil. Ce puncte comune are cu Mihaela Rădulescu
Exclusiv. Imagini șoc cu viitoarea doamnă Oțil. Ce puncte comune are cu Mihaela Rădulescu

Exclusiv. Imagini șoc cu viitoarea doamnă Oțil. Ce puncte comune are cu Mihaela Rădulescu

Viitoarea doamnă Oțil i-a băgat din nou în fibrilații pe toți bărbații de pe internet. Darnică domniță, tânăra a împărtășit „la liber” ceea ce ne-am aștepta să vadă doar „matinalul” Dani.

Dantele, funde, plete buclate, multă piele bronzată la vedere. Cam așa își bea cafeaua logodnica lui Dani Oțil. Și botoșei pufoși în picioare, era să uităm. Nici nu se putea mai bine. Imaginea crește pulsul și dă frâu liber fanteziilor. Duminică a fost ziua tinerei. A împlinit 28 de ani.

Chiar dacă acum are inelul de logodnă pe deget, Gabriela Prisăcariu nu se dezminte și continuă să își alimenteze contul de Instagram, cu fotografii care cresc tensiunea arterială.

Nu e prima dată când modelul apare mai mult dezbrăcat, dar ultima fotografie parcă le întrece pe toate. „Prima cafea după ce am împlinit 28 de ani”, a scris tânăra alături de imaginea absolut incendiară în care s-a pozat stând pe mobila de bucătărie.

Sursa foto: Instagram

Ce a învățat noua doamnă Oțil de la fosta iubită a lui Dani, celebra Mihaela Rădulescu, veți afla dacă citiți articolul integral în Rețete și vedete.