Descoperire șocantă făcută de o clientă a lanțului de magazine alimentare Whole Foods, care a observat un șoarece într-o vitrină frigorifică. Rozătorul se desfăta nestingherit prin munții de carne, iar momentul a fost imortalizat video de clientul respectiv. Evenimentul cade foarte rău pentru cei de la Whole Foods, pentru că filmulețul a fost postat pe TikTok și a devenit viral. Vorbim despre un lanț alimentar cu produse premium, naturale, cu prețuri peste media pieței.

Un șoarece se înfrupta nederanjat din carnea aflată în vitrina frigorifică a unui magazin din New York

Așa că, în viitorul apropiat, cifra de afaceri a celor de la Whole Foods va fi cu siguranță afectată de acel șoarece. Care se înfrupta dintr-un mușchi de vițel.

Brittany Ellis se numește persoana care a filmat animalul prezent în frigider. Clienta a auzit două persoane vorbind despre acel șoarece, în timp ce așteptau la coadă, la casă. A făcut cale întoarsă, pentru că a vrut să se convingă dacă este adevărat ce observaseră ceilalți clienți ai magazinului. „Într-adevăr, așa era. Dezgustător”, a afirmat Brittani Ellis.

Ea a vorbit cu un angajat despre acel eveniment și a fost trimisă la măcelar. Acesta a fost surprins când a auzit că produsele pe care le tranșase erau consumare și de un rozător. Așa că a mers și l-a înștiințat pe managerul magazinului, conform metro.co.uk.

Clienta care a filmat rozătoarea, dezgustată de eveniment

Managerul a asigurat-o pe clienta care înregistrase șoarecele că se va ocupa de acea problemă. „A fost cu adevărat dezgustător, o adevărată traumă să văd un rozător care mănâncă din carnea care apoi este consumată de către oameni. Se pot transmite astfel o mulțime de boli. Și vorbim despre asta în plină pandemie”, a mai spus, nemulțumită, clienta.

Incidentul respectiv a avut loc în SUA, la New York, la data de 23 mai. După ce a fost postat pe rețeaua de socializare, clipul a făcut peste 5 milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt.