Evenimentul Zilei > Monden > Mickey Mouse în viața reală. Clipul viral cu un șoarece intrat în vitrina frigorifică când mânca din produse. VIDEO
Mickey Mouse în viața reală. Clipul viral cu un șoarece intrat în vitrina frigorifică când mânca din produse. VIDEO

Mickey Mouse în viața reală. Clipul viral cu un șoarece intrat în vitrina frigorifică când mânca din produse. VIDEO

Un filmuleț care a devenit viral la scurt timp după ce a fost postat arată cum un șoarece și-a făcut de cap printre produsele premium ale unui magazin care vinde carne.

Descoperire șocantă făcută de o clientă a lanțului de magazine alimentare Whole Foods, care a observat un șoarece într-o vitrină frigorifică. Rozătorul se desfăta nestingherit prin munții de carne, iar momentul a fost imortalizat video de clientul respectiv. Evenimentul cade foarte rău pentru cei de la Whole Foods, pentru că filmulețul a fost postat pe TikTok și a devenit viral. Vorbim despre un lanț alimentar cu produse premium, naturale, cu prețuri peste media pieței.

Un șoarece se înfrupta nederanjat din carnea aflată în vitrina frigorifică a unui magazin din New York

Așa că, în viitorul apropiat, cifra de afaceri a celor de la Whole Foods va fi cu siguranță afectată de acel șoarece. Care se înfrupta dintr-un mușchi de vițel.

Brittany Ellis se numește persoana care a filmat animalul prezent în frigider. Clienta a auzit două persoane vorbind despre acel șoarece, în timp ce așteptau la coadă, la casă. A făcut cale întoarsă, pentru că a vrut să se convingă dacă este adevărat ce observaseră ceilalți clienți ai magazinului. „Într-adevăr, așa era. Dezgustător”, a afirmat Brittani Ellis.

Ea a vorbit cu un angajat despre acel eveniment și a fost trimisă la măcelar. Acesta a fost surprins când a auzit că produsele pe care le tranșase erau consumare și de un rozător. Așa că a mers și l-a înștiințat pe managerul magazinului, conform metro.co.uk.

Clienta care a filmat rozătoarea, dezgustată de eveniment

Managerul a asigurat-o pe clienta care înregistrase șoarecele că se va ocupa de acea problemă. „A fost cu adevărat dezgustător, o adevărată traumă să văd un rozător care mănâncă din carnea care apoi este consumată de către oameni. Se pot transmite astfel o mulțime de boli. Și vorbim despre asta în plină pandemie”, a mai spus, nemulțumită, clienta.

Incidentul respectiv a avut loc în SUA, la New York, la data de 23 mai. După ce a fost postat pe rețeaua de socializare, clipul a făcut peste 5 milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt.