Ajuns „influencer” pe Facebook, omul de afaceri a realizat primul „live” în libertate direct de pe peluza vilei în care locuiește.

Sub îndemnul „Generație, decide-ți singură soarta! Nu lăsa niște inepți ca Iohannis și Orban să decidă pentru tine!”, SOV le spune tinerilor că trebuie să își ia soarta în mâini și să nu mai accepte ca altcineva să le stabilească viitorul.

„Eu nu instig pe nimeni să nu respecte legea”, își începe discursul Vîntu, o precizare importantă făcută pentru oamenii legii.

Printre altele, SOV le zice urmăritorilor de pe Facebook că, „de la naștere, omul are dreptul să decidă lumea în care trăiește. Incapacitatea, imbecilitatea guvernanților la nivel planetar v-a arestat pe toți la domiciliu. Cât o să mai rezistați? Eu mai am ce mânca. Voi aveți? Când nu o să mai aveți, veți ieși să dați în cap”.

SOV spune că „singura șansă a României este să iasă la muncă, să se ridice, dracu, toate interdicțiile”. E simplu, spune Vîntu: „Cine își asumă riscurile, se duce la muncă, iar cine nu și le asumă, stă în casă, e dreptul lui, iarăși. Fiecare alege cum vrea să trăiască. Niciun dictator din lume nu are dreptul să decidă cum trebuie să trăiești, de aia a fost omorât Ceaușescu”.

Omul de afaceri este de părere că România trebuie nu doar să părăsească UE, dar și să lase deoparte orice parteneriat cu Statele Unite ale Americii, care nu a adus niciun beneficiu țării.

„De patru ani pledez RoExitul. Ce v-a dat UE azi? Nimic! De patru ani pledez să rupem parteneriatul strategic cu America. Ce v-au dat americanii? Nimic! Toate speranțele se îndreaptă, culmea, spre China”, spune SOV.

Mesajul de final al lui Vântu este un îndemn: „Decideți-vă singuri soarta, domnilor! Hotărâți singuri pe viața voastră! Nu lăsați niște inepți ca Iohannis și Orban să decidă pentru voi!”.