Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj tulburător adresat tânărului care s-a sinucis după ce a omorât două persoane
Mesaj tulburător adresat tânărului care s-a sinucis după ce a omorât două persoane

Mesaj tulburător adresat tânărului care s-a sinucis după ce a omorât două persoane

Gestul dramatic făcut de un tânăr de 25 de ani a lăsat multe lacrimi în urmă.

Tragedie greu de descris petrecută marți, în apropiere Craiova, după ce un tânăr de 25 de ani a decis să-și pună capăt zilelor și a provocat un accident cu consecințe extrem de grave. Leontin Marian Popa, în vârstă de 25 de ani, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină care circula regulamentar. Inițial, polițiștii au fost de părere că bărbatul a pierdut controlul volanului, dar au descoperit că el a vrut să se sinucidă.

„Te iubesc, Ana, te iubesc fratele meu”, a fost ultimul mesaj pe care l-a lăsat Popa, scris pe un bilet. Apropiații au povestit că tânărul se certase cu iubita și afirmase tot mai des în ultima vreme că va intra într-un tir și își va pune capăt zilelor. S-a ținut de cuvânt, dar a intrat într-o mașină în care se afla o familie. În urma impactului, a decedat Leontin Popa pe de o parte, iar de cealaltă și-au pierdut viața un bărbat și fiica acestuia în vârstă de 6 ani.

Soția, respectiv mama celor două victime, se află în stare gravă. Fratele celui care a comis gestul extrem a postat un mesaj pe contul de Facebook. „Fraţiorul meu, nu te voi uita niciodată! Păcat că ai luat cu tine două suflete nevinovate!”

Și mama sinucigașului a scris pe rețelele de socializare. „Copilul meu frumos şi cuminte ai plecat prea de vreme. Sunt distrusă! Nu te voi uita niciodată copilul meu cuminte! ???????????????????????”.

Femeia a primit reacții vehemente după ce a postat mesajul. „Copilul tău cuminte care a luat trei vieti si un copilas de 6 ani?… Tu plângi psihopatul tău, dar pe acea familie cine o mai plânge? De ce nu l-ai dus la psihiatrie din timp? În iad cu el… Iar voi, ca familie, să plătiţi pentru ceea ce a făcut… ”,

„N-are nicio vină familia că a fost el un criminal. Totuși, mama lui, dacă tot a avut chef să îşi deschidă telefonul, să îşi schimbe poza de profil și să lase un comentariu, putea să scrie două cuvinte și despre adevăratele victime. Dar na… nu poţi avea pretenţia asta de la toată lumea. Așa fiu, așa mamă…”,

“Nu poţi sa iei viata cuiva pentru ca vai, Doamne, suferi după o femeie… Omori oamenii nevinovaţi pe strada… Sa ardă în iad în cele mai dure flăcări…”, sunt câteva dintre mesaje.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News