Mesaj codificat transmis prin intermediul unei picturi celebre. Poate fi dovada că extratereștrii există

Mesaj codificat transmis prin intermediul unei picturi celebre. Poate fi dovada că extratereștrii există sursa: Twitter

Despre cel mai cunoscut tablou realizat vreodată se spune că ar reprezenta un mesaj codificat, iar subiectul ar fi o vietate extraterestră.

Celebra pictură „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci ar putea oferi dovada existenței vieții extraterestre, potrivit unui site care susține că a descoperit un extraterestru ascuns în celebra operă de artă.

Misteriosul tablou Mona Lisa, care naște multe controverse și în prezent

Site-ul Paranormal Crucible a scris că a reperat un „mare preot extraterestru” ascuns în tablou, identificându-i totodată trăsăturile faciale, o coafură, o mantie și mâinile.

„Mulți teologi cred că Leonardo Da Vinci a ascuns în mod deliberat coduri secrete și mesaje subliminale în majoritatea lucrărilor sale”, au spus cei de la Paranormal Crucible, citați de siteul ndtv.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă acest lucru este adevărat, atunci este rezonabil să presupunem că Mona Lisa a fost de fapt pictată pentru a ascunde fapte istorice și religioase importante, posibil în ceea ce privește prezența extraterestră și implicarea sa clandestină în cadrul Bisericii Romano-Catolice”, a mai spus acesta.

Scott C Waring, un teoretician al conspirației extraterestre care conduce site-ul UFO Sightings Daily, este de acord cu posibilitatea ca o imagine extraterestră” să se ascundă în pictura lui da Vinci.

Leonardo Da Vinci ascundea mesaje secrete și coduri în operele sale de artă

„Era cunoscut pentru faptul că ascundea mesaje secrete și coduri în operele sale de artă, așa că această nouă descoperire ne oferă cheia care ne lipsea despre el. Abilitățile sale extraordinare proveneau de la sau erau cele ale extratereștrilor”, a declarat Waring.

Este cea mai cunoscută pictură din istoria omenirii

Mona Lisa sau Giocconda a fost realizată în anii 1503-1506 și reprezintă o femeie cu expresie gânditoare și un surâs abia schițat. Mona este prescurtarea cuvântului Madonna (Doamna). Este considerată cea mai renumită operă din istoria picturii. Puține alte tablouri au fost atât de mult reproduse sau discutate. În prezent tabloul este expus la Muzeul Luvru din Paris, fiind atracția principală pentru orice vizitator.