Evenimentul Zilei > Sport > Mercurial pentru „perla” Florin Tănase. Becali: „Întrebați-l pe Giovanni! El face prețurile”
Mercurial pentru „perla” Florin Tănase. Becali: „Întrebați-l pe Giovanni! El face prețurile”

Mercurial pentru „perla” Florin Tănase. Becali: „Întrebați-l pe Giovanni! El face prețurile”

Finanțatorul FCSB pare supărat că vărul său Giovanni Becali s-a interpus în negocierile de vânzare a „perlei” sale Florin Tănase. Ioan Becali a revenit în prim-plan ca impresar de marcă după vânzarea de senzație a lui Dennis Man.

Mercurial pentru „perla” Florin Tănase! Gigi Becali este nemulțumit de declarațiile vărului său, cunoscutul impresar Giovanni Becali, legate de un viitor transfer al valorosului Florin Tănase. Becali (62 de ani) pare deranjat de afirmațiile făcute de vărul Giovanni Becali (68 de ani), în legătură cu ofertele venite pe numele lui Florin Tănase (26 de ani). Finanțatorul din Pipera se teme că evaluarea vărului său pentru Tănase îi strică acestuia cota de piață.

Mercurial pentru „perla” Florin Tănase!  Ioan Becali estimează că poate obține 4 milioane  euro 

Giovanni Becali spune că Florin Tănase poate pleca de la FCSB în vară și că încearcă să obțină un preț de 4 milioane de euro pentru „decarul” liderului din Liga 1. Gigi Becali nu a fost însă încântat de ieșirile vărului său, relatează GSP. Printre rânduri, citind declrațiile sale, se poate deduce că ar vrea un preț de pornire mai mare pentru Tănase.

Gigi Becali: Negociez cu voi? Întrebați-l pe el, dacă știe el mai bine

„Negociez cu voi? Întrebați-l, mă, pe Giovanni, el face și prețurile. Văd că el zice, ăla 7 milioane, ăla 3 milioane. Întrebați-l pe el, dacă știe el mai bine. Nu știu eu, el știe bine, întrebați-l pe el. Tănase nu poate să aibă preț la ora asta, când nu suntem în perioadă de transferuri. Întrebați-l, mă, pe Giovanni. Că Tănase face 2-3 (n.r. – milioane de euro), Man face 7-8, Coman face 7-8… El știe”, a declarat Gigi Becali, conform sportro.

Giovanni Becali are o influență tot mai mare la FCSB

Ioan Becali a revenit în prim-plan ca impresar, după o serie de super-tranzacții, Asfel, a reușitvânzarea lui Valentin Mihăilă și Dennis Man la Parma, pentru o sumă cumulată de aproape 20 de milioane de euro. Dennis Man a devenit astfel cel mai scump fotbalist din România. Aceste mutări l-au readus în prim-planul transferurilor de marcă, după o pauză de aproape 5 ani fără vreo tranzacție marcantă.

Deși sentința primită în „Dosarul Transferurilor” include interdicția de a practica meseria de impresar până în anul 2022, Giovanni a găsit totuși o portiță. Vărul lui Gigi Becali se folosește de firma care îl are șef în acte pe Dragoș Sârbu.