Evenimentul Zilei > Sport > Scandal la FCSB. Dosar penal pentru Florinel Coman! Gigi Becali a anunțat că se implică
Scandal la FCSB. Dosar penal pentru Florinel Coman! Gigi Becali a anunțat că se implică

Scandal la FCSB. Dosar penal pentru Florinel Coman! Gigi Becali a anunțat că se implică

Mijlocaşul echipei FCSB, Florinel Coman, are dosar penal după ce a fost prins în trafic fără permis de conducere românesc, dar Gigi Becali susţine că a găsit soluţia pentru a-l salva.

Dosar penal pentru Florinel Coman! Gigi Becali va vorbi cu cineva pentru a-l scăpa. Florinel Coman a fost oprit de poliţiştii rutieri pe Autostrada Soarelui, din cauza vitezei prea mari, 165 km/h. Când i s-a cerut permisul, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a prezentat un permis de conducere despre care Becali susţine că a fost obţinut în Ucraina.

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani. Asta prevede Art 335 din Codul Penal.

Dosar penal pentru Florinel Coman

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca… cu nr…

În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național.

Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, au transmis oamenii legii.

În acest sezon, Coman a adunat un singur gol și 5 pase decisive în 16 meciuri din acest sezon. El nu a mai marcat de la 5 decembrie, de la victoria cu UTA, scor 3-0.

Gigi Becali va vorbi cu cineva pentru a-l scăpa

Mijlocaşul are 11 etape la rând fără gol, contraperformanţă pe care ultima dată a repetat-o în urmă cu 3 ani. În primul sezon la FCSB, Coman a bifat 13 etape în Liga I în care nu a marcat.

„El are carnet, dar luat în altă țară. Un carnet este valabil și în Africa! Când au verificat milițienii în baza de date, el nu este înregistrat, că n-a luat la noi. Nu te înregistrează nimeni! Nu poate să fie penal, dacă avea permis.

Miliția o să verifice în Ucraina, acolo a dat examenul. Dacă el e milițian din Brăila, o să zică că nu e permis, dacă nu e scris pe românește. O să-i dea probabil un an de suspendare la închisoare.

O să-i spun judecătorului să-l ierte că e la FCSB și să-i dea doar o amendă penală. Miliția n-a luat toate datele, stați liniștiți că nu o să fie nimic”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

digisport.ro