Propunere surpriză. Fuziune între CSA Steaua și FCSB

Propunere surpriză. Fuziune între CSA Steaua și FCSB

O fuziune dintre CSA Steaua și FCSB, echipa lui Gigi Becali, este propunerea surpriză, cu care a venit un fost mare jucător al Stelei, ce ar pune capăt disputei dintre cele două grupări de fotbal.

Fuziune între CSA Steaua și FCSB. Propunere surpriză pentru încheierea disputei dintre cluburile de fotbal Steaua București și FCSB.

Fostul jucător al echipei Steaua București, Ilie Stan (53 de ani), în prezent antrenor la Gloria Buzău crede că o fuziune între cele două grupări ar pune capăt disputei. Ilie Stan a jucat pentru Steaua București, după care a antrenat echipa lui Gigi Becali, FCSB.

În prezent, tehnicianul de la Gloria Buzău susține că cele două cluburi ar trebui să se unească, printr-o fuziune și să formeze o singură grupare care să joace pe Stadionul Ghencea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pe undeva ar trebui să fiu imparțial, deși echipa se numea Steaua când am antrenat-o. Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă laFCSB. Nu mai există spiritul de altădată. Nu mai e niciun om din trecutul Stelei în conducere”, a declarat Ilie Stan pentru gsp.ro.

El crede că noua echipă, CSA Steaua, care deține dreptul de joc pe Stadionul din Ghencea, nu va împărți terenul cu echipa lui Gigi Becali. Iar acest lucru va fi în detrimentul ambelor echipe, dar și a suporterilor.

„ Tind acum să merg pe mâna noii echipe, mai ales că s-a făcut și noul stadion. Iar acolo cred că CSA nu va da niciodată voie FCSB-ului să joace. Ceea ce totuși e păcat, cred că mai bine ar fi să fie o singură echipă. Să facă o fuziune și să umple stadionul la fiecare joc. Să începem iar să câștigăm campionate, să jucăm în cupele europene”, a spus Ilie Stan.

Fuziune între CSA Steaua și FCSB

CSA Steaua a câștigat în vara trecută palmaresul echipei de fotbal Steaua de la înființare, în 1947, și până în 2003. Decizia a fost dată de Tribunalul București, dar nu este definitive. Pe cale de consecință, gruparea condusă de Gigi Becali a atacat-o la Curtea de Apel București.

Palmaresul revendicat de CSA Steaua cuprinde 21 de titluri de campioană în Liga 1, 20 de Cupe ale României, 4 supercupe. De asemenea, în plan internațional, CSA Steaua a mai obținut o Cupă a Campionilor Europeni și o Supercupă a Europei.

De partea cealaltă, FCSB deține 5 titluri de campioană, 3 Cupe ale României, 2 Supercupe și 2 Cupe ale Ligii.