Evenimentul Zilei > Sport > Poate să transforme Gigi Becali FCSB în Steaua? Proces de ultimă oră cu CSA Steaua
Poate să transforme Gigi Becali FCSB în Steaua? Proces de ultimă oră cu CSA Steaua

Poate să transforme Gigi Becali FCSB în Steaua? Proces de ultimă oră cu CSA Steaua

Milionarul din Pipera Gigi Becali a dezvăluit că plănuiește să transforme din noi FCSB în Steaua după ce va câștiga în fața CSA Steaua.

Gigi Becali speră că poate să transforme FCSB în Steaua. Luni a avut loc un nou episod din războiul în instanţă între Becali și CSA Steaua București.

La Curtea de Apel Bucureşti a fost programat un termen în procesul dintre cele două echipe pentru palmaresul Stelei.

Curtea de Apel a amânat din nou pronunțarea. Becali s-a arătat încrezător în şansele sale de reuşită.

Motivul amânării a fost că o nouă asociaţie a suporterilor FCSB s-a constituit.

Este vorba despre Asociaţia Steaua 1947 care s-a constituit parte în această speţă, dar nu a plătit taxa de timbru.

CAB a dat astfel o nouă amânare şi a stabilit următorul termen pentru 12 aprilie. Decizia l-a umplut de euforie pe Gigi Becali, care a declarat că va câştiga sigur procesul pentru palmares, ba chiar a spus că va recupera şi marca şi numele Steaua, deşi acestea au fost atribuite Clubului Sportiv al Armatei Steaua de mai mulţi ani prin decizii definitive şi irevocabile.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit la Digi Sport şi ce nume ar urma să aibă clubul FCSB, în ipoteza în care acesta va reprimi dreptul de folosinţă al denumirii „Steaua”.

Cum va numi Gigi Becali echipa FCSB dacă câștigă în instanță cu CSA Steaua?

„V-am spus că o să le câştig pe toate…palmares, tot, tot, tot o să iau înapoi. Dar e mai frumos FCSB, pentru că e Faci Ce Spune Becali. Dacă o să câştigăm, o să spunem ‘Steaua FCSB’. Trebuie să fie clar: Faci Ce Spune Becali.”, a declarat Gigi Becali.

Palmaresul Stelei rămâne momentan în Ghencea, cel puțin până la alte hotărâri luate de instanță. Potrivit deciziei din iulie 2019, FCSB nu are în palmares nici măcar trofeele obținute după 2003.

Judecătorii au respins cererea reprezentanților lui Gigi Becali de a recunoaște măcar acel palmares, pe motiv că formația din Berceni a folosit ilegal numele Steaua.