Evenimentul ZileiSportUra dintre FCSB și CSA Steaua a ajuns la cota maximă. Becali vrea să dea o lovitură decisivă Armatei

Ura dintre FCSB și CSA Steaua a ajuns la cota maximă. Becali vrea să dea o lovitură decisivă Armatei

Ura dintre FCSB și CSA Steaua a ajuns la cota maximă. Becali vrea să dea o lovitură decisivă Armatei
Oficialii de la FCSB fac tot posibilul pentru a împiedica echipa CSA Steaua să promoveze, în acest sezon, din liga a 3-a în a 2-a.

Continuă războiul dintre FCSB, echipa lui Gigi Becali, și CSA Steaua, formația Armatei. Latifundiarul din Pipera și-a fixat un obiectiv pe care dorește să-l îndeplinească neapărat, la finalul sezonului. El are de gând să împiedice promovarea echipei Armatei din liga a 3-a în divizia a 2-2-a.

FCSB este în dispută totală cu rivalii de la CSA Steaua

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit și el despre acest obiectiv. Anularea ambițiilor de promovare pe care le au cei de la CSA Steaua.

„E greu de spus dacă e un obiectiv mai important decât Cupa României (n.r. – întrebat despre blocarea Stelei în Liga 3). De fapt, da, e mai important să-i oprim. Și îmi asum ce spun. Trebuie stopată Steaua. Nu-mi convine să plătesc salariul lui Nsiah, care aud, pe surse, că e 28.000 de lei pe lună.

Sunt plătitor de taxe și nu-mi convine. Nu sunt de acord să plătesc pentru fotbaliști de 38 de ani, care joacă în divizia C și au burtă”. A declarat Meme Sotica la Digi Sport.

„Există salarii exagerate la copii și juniori, aud că și de 9.000 de lei”

Managerul a spus că nu are o problemă ca sportivii ce au performanțe să fie plătiți din bani publici. El a oferit două exemple: Ana-Maria Brânză și Cristina Neagu. „Atât timp cât mor militari că nu avem cauciucuri pentru camioane și rămân fără frâne, nu e normal ce se întâmplă. Există salarii exagerate la copii și juniori, aud că și de 9.000 de lei. E exagerat ca peste trei milioane de euro din bugetul statului să meargă la Steaua. Dacă promovează, e adevărat că trebuie să-și schimbe statutul.

Nu mă deranjează să plătesc taxe pentru sportivii care au performanțe. Cum e Cristina Neagu, la CSM București, unde e altă poveste. Sau Ana-Maria Brânză, la CSA Steaua”. A mai declarat Mihai Stoica pentru sursa citată.


Accesează: