Evenimentul Zilei > Politica > Gigi Becali a refuzat AUR: „Voi fi numai președinte, până la moarte”
Gigi Becali a refuzat AUR: „Voi fi numai președinte, până la moarte”

Gigi Becali a refuzat AUR: „Voi fi numai președinte, până la moarte”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a refuzat oferta venită din partea AUR de a prelua funcția de vicepreședinte al partidului condus de George Simion și Claudiu Târziu.

Gigi Becali a refuzat să fie vicepreședinte la AUR, partidul condus de George Simion. Patronul FCSB a declarat că în urmă cu un an i s-a propus să preia această funcție, însă a refuzat.

Becali a vorbit în cadrul emisiunii GSP Live, unde i-a dat o replică lui George Simion. Acesta a povestit că a avut o discuție cu Gigi Becali pentru un sediu, dar că latifundiarul nu s-a mai ținut de cuvânt.

„Nu e adevărat. A spus-o în stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blănari, dumnealui la etajul 3. Singura discuție pe care am purtat-o la un moment dat, pentru că nu știam cu cine să vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam să îl punem. Aveam o campanie în derulare. Asta era în 2018, AUR a apărut în decembrie 2019. Mă refer la partid. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv. E în stilul lui”, a spus George Simion, la GSP Live.

Becali i-a oferit spațiul lui Claudiu Târziu

Deranjat de declarațiile lui George Simion, patronal FCSB, Gigi Becali, a intervenit în emisiune și a explicat cum stau lucrurile. El a spus că George Simion este în eroare și, mai mult l-a invitat să sune la sediul cu pricina, să vadă cine îl ocupă.

„Stilul meu este adevărul. Domnul Simion este în eroare. Sunați-l pe domnul Claudiu (Târziu copreședintele AUR – n. red.). Să vă spună dacă nu cumva și acum activează, el și nevasta lui, în acel birou, în fiecare zi. Sunați să vedeți dacă minte Becali sau nenea Simion. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat acel birou lui Claudiu și soției lui, că ea e nu știu ce pictoriță, avea nevoie să picteze pe acolo sau ce fac ei”, a reacționat Becali.

Gigi Becali a refuzat oferta AUR

În acest context, patronul FCSB a relatat că a primit vizita lui Claudiu Târziu care i-a propus o funcție în partidul pe care îl conduce cu George Simion, AUR.

„Gigi Becali spune adevărul pur. Habar nu aveam cine e Claudiu. A venit la mine la Palat și mi-a propus nu știu ce funcție în AUR. I-am zis «Băi băiete, nu mă interesează pe mine o funcție la voi în partid, că nu mai fac politică»”, a mai spus Becali.

Ulterior, într-o altă intervenție, Gigi Becali a spus că i s-a oferit funcția de vicepreședinte al AUR, însă a refuzat-o.

„Păi cum să fiu vicepreședinte eu la Simion? Nu s-a născut Simion ca să fiu eu vicepreședintele lui. Gigi Becali va fi numai președinte, până la moarte”, a declarat el la România TV.