Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi membri ai clanului Săceanu AU SCĂPAT de arest. Au încheiat acorduri de RECUNOAȘTERE a vinovăției cu procurorii
Doi membri ai clanului Săceanu AU SCĂPAT de arest. Au încheiat acorduri de RECUNOAȘTERE a vinovăției cu procurorii

Doi membri ai clanului Săceanu AU SCĂPAT de arest. Au încheiat acorduri de RECUNOAȘTERE a vinovăției cu procurorii

Iașar Bechir și Iașar Elvis, ambii membri ai clanului Săceanu au reușit să scape de arest. Cei doi au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției cu procurorii.

Sesizările au fost înregistrate la Tribunalul Constanța, pe 2.04.2018, termenele fiind stabilite pentru data de 30.04.2018 (Bechir) și 24.04.2018 (Elvis). Între timp, procurorii au cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv în ceea ce-i privește pe cei doi cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar judecătorii au admis cererea acestora, informează replicaonline.ro.

Joi, 15 martie au avut loc mai multe percheziții la Constanța, Călărași și București, în cadrul cărora au fost vizați și membrii clanului Săceanu. În cele din urmă, Giuniet Suliman, Elvis Iaşar, Bechir Iaşar, Ion Iancu, Adrian Marcu şi Nicolae Cosmin Luca au fost reținuți și arestatți pe 16 martie, mai precizează sursa. 

Potrivit informațiilor oferite de procurori, acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: