Evenimentul Zilei > Politica > Meleşcanu la RFI: Aş accepta să fiu susţinut de ACL, dacă Iohannis ar fi declarat incompatibil
Meleşcanu la RFI: Aş accepta să fiu susţinut de ACL, dacă Iohannis ar fi declarat incompatibil

Meleşcanu la RFI: Aş accepta să fiu susţinut de ACL, dacă Iohannis ar fi declarat incompatibil

Candidatul independent la Preşedinţie, Teodor Meleşcanu, a declarat, astăzi, la RFI, că ar accepta să fie susţinut de Alianţa Creştin Liberală (ACL), dacă preşedintele PNL, Klaus Iohannis, nu ar mai putea candida, fiind declarat incompatibil de instanţă.

"Sigur că din păcate, la ora actuală, candidatul Alianţei Creştin Liberale are unele dificultăţi. Aici nu noi trebuie să ne pronunţăm, justiţia poate să-l declare incompatibil sau compatibil, dar chiar şi acest simplu fapt şubrezeşte foarte mult această candidatură, pentru că nu vreau să mă refer la ceilalţi competitori ca persoane. Dar din punct de vedere al candidaturii, este o candidatură care nu văd cum ar putea într-o bătălie cu reprezentantul socialiştilor, domnul Victor Ponta, să câştige".

Întrebat dacă ar accepta să fie susţinut de ACL la Preşedinţie, Teodor Meleşcanu a răspuns: "Răspunsul este da şi aş fi chiar foarte satisfăcut de acest lucru, pentru că l-aş considera o decizie foarte înţeleaptă".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: