Evenimentul Zilei > Monden > Melania îi dă cea mai mare lovitură lui Trump. Semnătură de 50 de milioane de dolari
Melania îi dă cea mai mare lovitură lui Trump. Semnătură de 50 de milioane de dolari

Melania îi dă cea mai mare lovitură lui Trump. Semnătură de 50 de milioane de dolari

Donald Trump a pierdut alegerile americane din 3 noiembrie, iar acum se află în fața speculațiilor potrivit cărora actuala Primă Doamnă ar putea cere divorțul după plecarea de la Casa Albă. Însă cât îl costă acest lucru pe Donald Trump?

O fostă asistentă de la Casa Albă a afirmat că Melania Trump  „numără fiecare minut” până când Donald Trump își va părăsi funcția și va deveni, din președintele celei mai puternice țări din lume, un simplu cetățean, pentru a putea cere divorțul.

Iar un jurist estimează că Melania s-ar putea alege cu o sumă frumoasă în urma acestui dovorț. Mai precis, 50 de millioane de dolari, scrie Daily Mirror.

Un fost colaborator și prieten al familiei Trump, de la Casa Albă, a dezvăluit că cei doi au o „căsătorie tranzacțională” și lucrurile merg atât de prost încât dorm în camere separate la Casa Albă.

Melania Trump a renegociat acordul prenupțial

Se spune că Melania Trump a renegociat acordul său prenupțial înainte de a se alătura soțului ei la Washington, iar anul trecut un avocat specializat în divorțurile cuplurilor cu averi mari a estimat că actuala Primă Doamnă ar putea obține peste 50 de milioane de dolari (38 de milioane de lire sterline) – mult mai mult decât au primit primele două soții ale actualului lider de la Casa Albă.

Pe fondul acestor speculații, Melania Trump, în vârstă de 50 de ani, a făcut front unit cu Donald, susținând acuzațiile (nefondate, potrivit specialiștilor) acestuia de fraudă electorală, după ce a pierdut alegerile în fața democratului Joe Biden, care va depune jurământul în ianuarie 2021.

„Poporul american merită alegeri corecte. Fiecare vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să ne protejăm democrația cu transparență”, a scris Melania pe Twitter.

Democratul Joe Biden a câştigat în final alegerile din SUA cu 306 electori, în timp ce rivalul său republican Donald Trump a obţinut doar 232, conform proiecţiilor media după anunţarea, vineri, a rezultatelor scrutinului în ultimele două state americane, relatează AFP şi dpa.

Biden a fost declarat învingător în Georgia (16 electori), iar Donald Trump în Carolina de Nord (15 electori), au precizat media citate, printre care CNN şi NBC.

Povestea dintre Melania și Trump

Trump și Melania s-au întâlnit pentru prima oară în 1998, la o petrecere din Manhattan, unde domnul Trump, acum în vârstă de 74 de ani, i-a cerut modelului Melania Knauss numărul  de telefon.

Melania a spus că a refuzat inițial avansul pentru că Donald avea o întâlnire în acea noapte.

Dar, în anul următor, cei doi au format un cuplu. Melania și Donald s-a căsătorit în ianuarie 2005 iar un an mai târziu s-a născut fiul lor, Barron, anul în care Melania a primit cetățenie americană. Barron are acum 14 ani.

Melania este a treia soție a lui Donald Trump, tată a cinci copii, care este mai în vârstă cu 24 de ani decât ea.

Prima  căsătorie a lui Trump cu sportiva și modelul ceh Ivana Zelnickova s-a încheiat oficial cu divorț, în 1992, după ce cuplul a avut trei copii, Donald Jr, Ivanka și Eric, toți jucând roluri publice în timpul primului mandate al tatălui lor.

O a doua căsătorie cu actrița Marla Maples, în 1993, i-a oferit lui Trump o altă fiică pe nume Tiffany. Cuplul s-a separat în 1997 și a divorțat în 1999.

A existat acorduri prenupțiale în ambele căsătorii. Ivana Trump, acum în vârstă de 71 de ani, ar fi primit 14 milioane de dolari, un conac în Connecticut și un apartament în Trump Plaza ca parte a divorțului lor.

 

Foto:Facebook