Evenimentul Zilei > EVZ Special > Meghan și-a greșit grav calculele cu Prințul Harry. Dacă pierde și acest avantaj, îl lasă?
Meghan și-a greșit grav calculele cu Prințul Harry. Dacă pierde și acest avantaj, îl lasă?

Meghan și-a greșit grav calculele cu Prințul Harry. Dacă pierde și acest avantaj, îl lasă?

Meghan Markle și Prințul Harry sunt disperați să „rămână în lumina reflectoarelor”, susține liderul republicanilor din Marea Britanie.

Graham Smith, șeful organizației care militează pentru abolirea monarhiei și înlocuirea Reginei Elisabeta a II-a cu un președinte ales în mod democratic, afirmă că ducele și ducesa de Sussex vor lupta cu încrâncenare să mențină interesul marelui public pentru ei, întrucât „pretenția lor” de a fi membri ai familiei regale începe să pălească.

„Problema este că singurul motiv pentru care s-au bucurat de faimă este că au fost membri ai familiei regale. Dat fiind că s-au îndepărtat de aceasta, interesul pentru ei va continua să scadă în următorii câțiva ani”.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolul de de membri seniori ai familiei regale în martie 2020, încercând să monetizeze faima de care se bucurau, ceea ce nu a făcut decât să mărească disensiunile cu familia regală britanică. Celor doi li se reproșează și declarațiile publice vehement progresiste, care încalcă îndatoririle de echidistanță politică asumate de dinastia britanică.


Când vine sfârșitul lumii? Un pastor a amestecat evangheliile, astronomia și calendarul Maya. Iată ce a ieșit


Liderul republican spune, însă, că pe cei doi îi așteaptă o mare dezamăgire. „Vor lupta cu disperare pentru a menține oamenii interesați de ei pentru că într-adevăr nu au nimic de oferit”.

Pe Meghan o salvează activismul

Richard Fitzwilliams, un cunoscut expert în problemele legate de familia regală, e de cu totul altă părere. Fitzwilliams crede că Meghan Markle și prințul Harry au o șansă de a-și construi o imagine separate de cea a familiei pe care au părăsit-o. „Se concentrează să-și costruiască un viitor în America, păstrând în același timp unele patronaje britanice și un rol în Commonwealth”.

„Cu toate acestea, ei nu mai sunt, desigur, membri seniori ai familiei și au un acord cu Netflix și vor să lanseze fundația lor caritabilă non-profit Archewell atunci când pandemia o va permite. (…) Nu sunt de acord că nu au nimic de oferit. Meghan este o activistă. (…)Ea face campanie în cee ace privește diversitatea și egalitatea de gen și vorbește cât se poate de articulat despre aceste probleme, așa cum a făcut-o în fața absolvenților de liceu cu puțin timp în urmă”, susține Fitzwilliam, citat de cotidianul britanic Express.


Amenințare teribilă made in China. „Soarele artificial” ar putea declanșa Apocalipsa


Problema este că rolul dominant al lui Meghan Markle în familie pare să devină din ce în ce mai pronunțat. Așa că n-ar fi de mirare ca prințesa de la Hollywod să înceapă să vadă căsnicia cu prințul cu alți ochi. Mai ales că Harry nu i-a putut oferi statutul pe care și-l dorea.

Dezvăluiri scandaloase despre prințul Charles! “Las-o pe mama în pace!”