Evenimentul Zilei > Monden > Profeție teribilă pentru Meghan și Harry! S-au atins de moștenirea Prințesei Diana…
Profeție teribilă pentru Meghan și Harry! S-au atins de moștenirea Prințesei Diana…

Profeție teribilă pentru Meghan și Harry! S-au atins de moștenirea Prințesei Diana…

Presa americană nu e cu nimic mai binevoitoare decât tabloidele britanice. Jurnaliștii de peste ocean i-au luat la bani mărunți pe Harry și Meghan și au aflat că falimentul se apropie cu pași repezi din cauza cheltuielilor exorbitante ale cuplului.

Cuplul a renunțat la îndatoririle regale și s-a mutat la Los Angeles la începutul acestui an sperând să câștige bani. Pandemia și restricțiile impuse pentru a diminua răspândirea coronavirusului au făcut, însă, ca proiectele să se blocheze, anunță site-ul New Idea.

Se estimează că numai securitatea cuplului regal costă aproximativ 200.000 de dolari pe săptămână. Cel puțin așa susține o sursă apropiată celor doi care a vorbit cu jurnaliștii americani.

Pentru a face față facturilor, Harry a fost nevoit să retrăgă 450.000 de dolari din suma de 10 milioane lăsată moștenire de Prințesa Diana.

„Prințul Charles contribuie, de asemenea, cu o sumă mică, dar asta se va opri în curând. El crede că fiul său ar trebui să se întrețină”, a afirmat sursa citată.

Situația este dificilă pentru Harry, întrucât nu a mai fost nevoit să rezolve astfel de probleme, susțin jurnaliștii americani, care afirmă că pretențiile lui Meghan Markle în ceea ce privește  hainele de designer, produsele de îngrijire organice  și tratamentele spa nu fac decât să mărească facturile.

„Harry a crezut că-și va trăi visul în Los Angeles, dar  viața s-a transformat într-un coșmar”, susține sursa citată.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE