Evenimentul Zilei > International > Meghan Markle nu merge în regat. Scuza care l-a convins pe prințul Harry
Meghan Markle nu merge în regat. Scuza care l-a convins pe prințul Harry

Meghan Markle nu merge în regat. Scuza care l-a convins pe prințul Harry

Meghan Markle nu va veni în Marea Britanie în această vară pentru că „nu vrea să fie departe de Archie”, susține autorul biografiei sale Finding Freedom.

 

Meghan Markle nu merge în regat. Ducesa de Sussex (39 de ani), care locuiește în prezent în conacul ei de 14 milioane de dolari din California – SUA, după ce a renunțat la atribuțiile sale regale anul trecut, nu intenționează să-l însoțească pe prințul Harry, (36 de ani), când își vizitează familia, susțin surse din interiorul Palatului Regal.

Harry va veni singur la Londra

Omid Scobie a spus că planurile actuale de călătorie au fost „în aer” din cauza crizei Covid-19. El spune că „este mai ușor pentru Duce să facă călătoria solo”.

Expertul regal a explicat: „Meghan nu ar vrea să fie departe de Archie și ar fi foarte dificil să ia în considerare un copil mic în călătoriile lor cu toate restricțiile care ar putea fi în vigoare”.

În timp ce Meghan ar putea pierde mai multe evenimente în Marea Britanie, inclusiv ziua de naștere a reginei și dezvelirea statuii prințesei Diana, Omid a spus că aceasta va tata cu politețe acele ocazii.

El a explicat: „Sunt sigur că Meghan îi va trimite reginei niște flori superbe de ziua ei și, de asemenea, îl va ajuta pe Archie să o ajute cu cardul”.

Archie nu a mai fost văzut de rudele sale britanice de când avea șase luni

Comentariile sale vin după ce expertul regal Nigel Cawthrone, autorul cărții Prințul Andrew, a afirmat că decizia de a nu călători în Marea Britanie ar fi o „înfrângere” pentru ducesă și ar arunca o „umbră întunecată” asupra sărbătorilor de vară ale firmei.

Harry, Meghan și Archie locuiesc în America de Nord. Mai întâi au stat în Canada și apoi, din noiembrie 2019, în California.

Cuplul s-a întors în Marea Britanie la începutul lunii martie pentru o ultimă rundă de angajamente și întâlniri oficiale.  Numai că, Archie – care va împlini doi ani în mai – nu i-a însoțit.

Meghan Markle nu merge în regat. Copilul nu a mai văzut pe niciuna dintre rudele sale britanice de la vârsta de șase luni, scrie dailymail.co.uk.