Evenimentul ZileiMondenS-a aflat de ce a fugit Harry în SUA! Se săturase să fie „roata de rezervă”. Sunt incredibile noile dezvăluiri

S-a aflat de ce a fugit Harry în SUA! Se săturase să fie „roata de rezervă”. Sunt incredibile noile dezvăluiri

S-a aflat de ce a fugit Harry în SUA! Se săturase să fie „roata de rezervă”. Sunt incredibile noile dezvăluiri
Prințul Harry „nu regretă” Megxitul, deoarece evadarea aceasta şi-a dorit-o cu mult timp înainte de a o cunoaşte pe Meghan Markle.

Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, au renunțat la funcțiile regale în martie 2020, dar istoricul Robert Lacey a susținut că prințul Harry s-a săturat să fie „roata de rezervă” a lui William. A dorit „să plece de la Palat și să înceapă o nouă viață” departe de toţi.

„A rămâne în sistemul regal înseamnă să te supui celor mai în vârstă decât tine”, a spus istoricul regal. O altă sursă apropiată de cuplu a pretins că se bucură de oportunitatea de a avea proiecte aproape de inima lor și de a-și atinge „visul” de a fi independenți din punct de vedere financiar. „Meghan și Harry au făcut un salt uriaș pentru a începe noua lor viață”, a susținut sursa, continuând: „În ciuda a tot ce s-a întâmplat, ei nu regretă mutarea în SUA”.

Harry avea în plan să „evadeze” înainte de a o cunoaşte pe Meghan

„Le place mult ceea ce fac, mai ales că se pot concentra pe proiecte și cauze importante pentru ei. A fost întotdeauna visul lor să fie independenți din punct de vedere financiar și să își clădească propriul drum. „Harry face în cele din urmă ceea ce își dorise de ani de zile, chiar înainte de a o cunoaşte pe Meghan”, a mai spus sursa.

De când s-au mutat în SUA, Meghan Markle și prințul Harry, care locuiesc în prezent în conacul lor de 14 milioane de dolari din California, împreună cu fiul lor Archie, în vârstă de 18 luni, au semnat un acord de podcast profitabil cu Spotify în valoare de până la 30 de milioane de lire sterline.

Cuplul produce și găzduiește propriile emisiuni ca parte a noului format Archewell Audio – care a început cu un „film special de vacanță” pe care îl vor dedica publicului din întreaga lume.

Spotify nu a dezvăluit ce valoare are contractul, dar serviciul de streaming a convenit un acord de 75 milioane lire sterline (100 milioane dolari) cu comediantul american Joe Rogan în luna mai.

The Sun a raportat că ducii de Sussex vor fi plătiţi cu 30 de milioane de lire sterline – alte surse au apreciat că suma este de 20 de milioane de lire sterline.

Acordul vine la doar câteva luni după ce membrii familiei au convenit un parteneriat de 100 de milioane de lire sterline cu Netflix și la câteva zile după ce Meghan a investit într-o afacere cu lapte de ovăz, promovată ulterior gratuit de vecina ei din LA, Oprah Winfrey, scrie Daily Mail.


Accesează: