Medic rezident român, ucis în Franța. Abia se cazase

Medic rezident român, ucis în Franța. Abia se cazase Sursa foto: Dreamstime.com

O tânără absolventă a Facultății de Medicină din Galați, descoperită moartă în Franța. Ea a fost înjunghiată

Medic rezident român, ucis în Franța. O tânără absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Dunărea de Jos” dinGalați, a fost descoperită moartă într-un apartament. Ea se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul.

Tragedia s-a petrecut în orașul Amiens, într-un apartament Airbnb închiriat de tânăra de 31 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medic rezident, ucis la doar câteva ore după cazare

Într-o întorsătură tragică a evenimentelor, visul unei tinere românce a fost spulberat în timp ce se pregătea să înceapă rezidențiatul în Franța.

Doina J., o tânără de 31 de ani, a fost găsită moartă. Ea a fost înjunghiată într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine din Amiens, Franța, la doar cateva ore dupa ce aceasta s-a cazat.

Tânără din România, ucisă în Franţa

Tânără din România, ucisă în Franţa. Foto: Facebook

Fata se pregătea de o carieră serioasă în medicină

Doina, absolventă de medicină la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, se afla în vizită la o colegă medic din Franța. Ea plănui să înceapă pregătirea de rezidențiat în hexagon. Visul de a avansa în cariera medicală în Franța a fost brusc întrerupt de această tragedie neașteptată.

Familia și prietenii tinerei sunt în stare de șoc. La fel și comunitatea universitară care își exprimă compasiunea față de această tragedie.

Autorităţile franceze au câţiva suspecţi

Autoritățile au mai mulți  suspecti. La moment se desfășoară investigații extinse pentru a elucida circumstanțele exacte ale crimei, au anunțat surse din comisariatul central de politie din Amiens. În acest moment, motivele din spatele atacului rămân neclare. Pista principală rămâne a fi tâlhăria.

Autoritățile franceze au început ancheta și speră să facă lumină în acest caz. Şi să-i ducă pe făptași în fața justiției cât mai repede.

Potrivit publicației franceze Courrier-Picard, procurorul general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, confirmă că victima a murit în urma unor răni prin înjunghiere. Deocamdată, nu au fost efectuate arestări.

De asemenea, Direcția de anchetă penală din Amiens a fost solicitată să identifice și să aresteze autorul sau autorii. Precum și să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs această crimă.