Evenimentul Zilei > Sport > Meci de infarct pe Arena Națională. FCSB câștigă „Derby de România” cu 3-2
Meci de infarct pe Arena Națională. FCSB câștigă „Derby de România” cu 3-2

Meci de infarct pe Arena Națională. FCSB câștigă „Derby de România” cu 3-2

Întotdeauna partidele FCSB (Steaua) – Dinamo au însemnat meciuri de intensitate maximă, desfășurate până în acest sezon cu stadioane pline și cu o atmosferă creată de coregrafiile celor două galerii absolut senzațională.

„Derby de România” demarează cu meciul dintre echipele de fotbal FCSB și Dinamo, care a ținut spectatorii cu sufletul la gură până în ultimul minut.

Meciul FCSB – Dinamo, a contat pentru etapa a șasea a Ligii 1, și s-a disputant sâmbătă, de la ora 21:00.

Cu mai multe ore înaintea începerii meciului, fanii au fost prezenți la stadion. În fața stadionului, fanii FCSB au oprit autocarul în care erau jucătorii pentru a-i încuraja.

Fumigene, torțe și scandări, ca în vremurile bune

„Suntem noi / Steaua suntem noi! „Bate pe Dinamo / Steaua bate pe Dinamo” au fost principalele scandări ale fanilor.

Suporterii FCSB au scandat minute în șir numele jucătorilor. Căpitanul Tănase a fost foarte emoționat când și-a auzit numele scandat de suporteri. Și Dennis Man i-a alăturat lui Tănase apropiinduse de galeria echipei.

Pentru a preîntâmpina tot soiul de probleme, dar și pentru a rămâne concentrați, ceilalți fotbaliști nu au coborât din autocar și au preferat ca de acolo să le mulțumească suporterilor pentru surpriză, mesaje și susținere.

Reamintim că FCSB a avut mari probleme din cauza noului coronavirus. Acesta a fost și motivul principal pentru care echia finanțată de Gigi Becali a ieșit din Europa.

Au început să curgă golurile

FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Miron, Panțâru – Perianu, Ov. Popescu, Fl. Tănase – Man, Sg. Buș, Moruțan. Rezerve: R. Udrea, G. Simion, Soiledis, Vînă, Enache, G. Popescu, Istrate, Șut, Buziuc. Antrenor: Toni Petrea

DINAMO: Mejias – A. Gonzalez, Puljic, R. Grigore, I. Lopez – Răuță, Gol – Camara, B. Valle, Mihaiu – Nemec. Rezerve: Hinojo, Bejan, Ehmann, Sorescu, Bani, I. Borcea, Măgureanu, Fabbrini, I. Șerban. Antrenor: Cosmin Contra

La numai 7 minute de la începerea meciului, Dennis Man profită de o eroare a lui Gol, îi pasează perfect lui Florin Tănase, care scapă singur cu Mejias și îl învinge cu un șut plasat. FCSB – Dinamo 1-0!

Golul numărul doi vine după numai 8 minute după peimul, iar FCSB face 2-0 . Ovidiu Popescu centrează perfect de pe stânga și Iulian Cristea, nemarcat, reia cu capul în plasă. Dinamo este la pământ, iar jucătorilor nu le vină să creadă.

Dar, în minutul 26 vine minunea. După un 11 metri acordat de arbitru, Borja Valle marchează din penalty și este 2-1 pentru FCSB.

După o revenire spectaculoasă a dinamoviștilor, Nemec înscrie în minutul 41. egalitate din nou pe teren. Prima repriză se încheie nedecisă cu scorul de 2-2.

Repriza a doua începe în forță, iar golul se simte în aer.

Min. 76. Gol FCSB! Florin Tănase execută perfect și reușește dubla!

Min. 74.Penalty. ! Dennis Man cade în careul lui Mejias, după un duel cu Lopez, iar arbitrul arată lovitură de la 11 metri, iar spaniolul este eliminat!