Salonul auto-moto de la București: mașini și motociclete pentru toate gusturile

Salonul auto-moto de la București: mașini și motociclete pentru toate gusturile

Salonul Internațional auto-moto București (SIAMB), deschis de astăzi până duminică în Piața Constituției, se suprapune, peste weekend, cu Salonul auto de la New York.

Bucureștenii pasionați de mașini și motociclete vor putea merge, de astăzi până duminică, la Salonul Internațional auto-moto de la București (SIAMB), organizat în Piața Constituției.

Evenimentul nu trebuie confundat cu Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), care a avut trei ediții (2003, 2005 și 2007), înainte de a fi suspendat de două ori (2009 și 2011), din cauza crizei economice.

La SIAMB vor fi expuse mașini aparținând mărcilor: Mercedes-Benz, Volvo, Lotus, Opel, Chevrolet, Ford, Citroen, Skoda, Seat, Kia, Isuzu, Caterham și Samsung.

Ne puteți urmări și pe Google News

Producătorii vor fi reprezentați de dealeri locali și nu de importatori.

Vedeta Salonului ar fi trebuit să fie noua generație Mercedes-Benz Clasa A, model prezentat, luna trecută, la Salonul auto de la Geneva. Din păcate, la București a ajuns doar prototipul autoturismului german, cel care a stat la baza versiunii de serie.

Celelalte mașini au fost deja lansate pe plan local. Cei care vor dori să viziteze SIAMB au avantajul de a vedea la un loc un număr consistent modele fără a fi nevoiți să treacă pragul mai multor showroom-uri.

Amatorii de motociclete vor avea ocazia de a regăsi la SIAMB modele ale mărcilor Ducati, Triumph, Suzuki, Kawasaki și Yamaha.

Salonul Internațional auto-moto București (SIAMB), deschis de astăzi până duminică în Piața Constituției, se suprapune, peste weekend, cu Salonul auto de la New York, eveniment prins în calendarul OICA (Organizația Internațională a Contructorilor de Automobile).

Totul despre noul Mercedes Benz Clasa A (inclusiv material video), AICI Dacă nu aveţi timp să ajungeţi la Salonul auto-moto de la Bucureşti, faceţi un tur virtual cu ajutorul imaginilor panoramice realizate de colegul nostru Octavian Cocoloş: