Mărturia soţiei lui Gheorghe Moroşan

Femeia a declarat în faţa anchetatorilor că a crezut că Gheorghe Moroşan doar va atrage atenţia asupra problemelor legate de apartament.

Conform Antena 3, femeia a mai susţinut că nimeni nu le-a prezentat hotărârea judecătoarească. Este voba despre documentul despre decizia de evacuare a apartamentului.

Conform martorilor citaţi de Antena 3, cei doi au ajuns împreună la blocul din Oneşti când au fost anunţaţi de vecini că se lucrează în apartamentul pe care îl pierduseră în urmă cu 12 ani.

Ulterior, soţia ar fi rămas la parter, în timp ce Gheorghe Moroşan a urcat. Vecinii nu ştiu dacă şi ea a fost în cele din urmă în apartament, dacă a fost până la uşă sau a intrat cu soţul peste muncitori.

Ceea ce trebuie reţinut este că martorii au declarat că soţia criminalului părea dezinvoltă.

Antena 3 dezvăluie ceea ce a declarat femeie în faţa anchetatorilor. Astfel, soţia lui Gheorghe Moroşan a precizat că nu a ştiut că soţul va ajunge atât de departe. Ea a crezut ca el doar va atrage atenţia asupra problemelor. În cele din urmă, s-a ajuns la o crimă dublă.

De asemenea, ea a spus că nu le-a fost prezentată hotărârea judecătoarească prin care să li se arate decizia de evacuare a apartamentului.

Mărturiile au venit de la vecinii de deasupra ai soţilor Moroşan. Ei au anunţat cuplul că în apartament veniseră muncitorii.

Primele imagini din apartamentul unde a avut loc crima

Ce a declarat ministrul Afacerilor Interne despre crimele de la Oneşti

„(n.r. – despre faptul că una dintre victime a fost omorâtă după ce l-a lovit pe criminal) Am auzit această afirmaţie şi asta va rezulta din anchetă. Avem o anchetă penală preluată din Parchet şi din anchetă va rezulta acest lucru.

Pe baza declaraţiilor martorilor, va rezulta dacă una dintre victime l-ar fi atacat pe criminal.,, Şi dacă acolo a fost ceea ce spuneau cei prezenţi în conferinţa de presă de marţi. Va rezulta dacă ar fi fost acel declic la 16:55… Când după o perioadă de linişte şi când totul părea că se îndreaptă spre o direcţie bună, s-a întâmplat acest lucru.

Vizăm analiza intervenţiei. Dacă s-a văzut că negocierile nu dau rezultate, poate ar fi fost nevoie de altă abordare. Dar cu siguranţă, din ancheta noastră trebuie să rezulte un lucru foarte clar: care era planul doi, ce ar fi avut în plan să facă poliţiştii dacă negocierile nu duceau în direcţia dorită de noi?”, a declarat Lucian Bode jurnaliştilor care i-au pus întrebări despre dosarul crimelor de la Oneşti.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru a citi ultimele informaţii despre această ştire.