Marius Șumudică, la un pas de un contract fabulos

Marius Șumudică, la un pas de un contract fabulos Marius Șumudică. Sursa: arhivă EVZ

Marius Șumudică nu duce lipsă de oferte, chiar dacă Rapid nu l-a contactat. Demis de la Gaziantep încă de  la începutul lunii martie, Șumudică este foarte aproape să semneze cu un club din Superliga Turciei. Astfel, fostul antrenor al giuleștenilor are toate șansele să revină la o echipă „de top”.

Marius Șumudică, liber de contract. Selectează „ofertele”

Dinamo-Rapid București, derby cu scândei

Sursa foto: Facebook

Marius Şumudică nu a avut succes la Gazentep. El a fost   a fost demis de clubul turc după doar 28 de meciuri, la începutul lunii trecute, notează orangesport.ro.  În prezent, antrenorul se află în România şi nu ar intenționa să se întoarcă la Rapid, chiar dacă se află pe „ lista arbitrilor” doriți, spun surse apropiate rapidiștilor.

Conform sursei citate, Șumudică nu se grăbește, însă, să revină în fotbal, deoarece un membru al familiei sale se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Astfel, antrenorul are timp să-și selecteze ofertele, până când probelemele personale vor fi rezolvate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu ştiu ce sa va întâmpla din vară. Păi, eu nu am încă echipă. Vă mulţumesc, dar nu e un subiect care mă preocupă acum”,  menționa Marius Şumudică, rececent, conform sursei amintite.

Dorit de rapidiști: „Să vină Șumudică”

Dan Șucu

Sursa foto: Facebook

Pe rețelele de socialzare, suporterii Rapid se exprimă „pro Șumudică”. Aproape după fiecare înfrângere a giuleștenilor, suporterii exclamă: „Să vină Șumudică”.

Marius Ninel Șumudică este un antrenor român de fotbal și fost jucător care cel mai recent a antrenat echipa turcă Gaziantep FK. În cariera de jucător a atins consacrarea la Rapid București alături de care a câștigat titlul de campion al României în 1999 precum și Cupa României în 1998 și 2002. Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a dat de înțeles că o posibilă revenire a antrenorului nu este exclusă.

„Şumi este binevenit dacă va fi să vină la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit sursei menționate.

Marius Șumudică a fost secund la Rapid în perioada noiembrie 2003 - noiembrie 2004, timp în care au fost schimbați  patru principali: Răzvan Lucescu, Viorel Hizo, Dan Petrescu și Mircea Rednic.